ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει 20 χρόνια μετά!

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στη μικρή οθόνη η αγαπημένη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου επιστρέφει στους δέκτες μας.

Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει 20 χρόνια μετά!

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε.

Είκοσι χρόνια μετά, οι ήρωες του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που άφησαν τηλεοπτική εποχή στα 90s, θα ξανανταμώσουν.

Το trailer κυκλοφόρησε χθες και ήδη προκάλεσε… χαμό στα social media, ενώ όπως αναφέρουν τηλεοπτικά ρεπορτάζ έχουν γυριστεί αρκετές σκηνές από το πρώτο επεισόδιο. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιο κανάλι θα προβάλλει τη σειρά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Άννα Δημητρακοπούλου.

Στο σενάριο επιστρέφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ενώ ο σκηνοθέτης θα είναι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Δείτε το teaser τρέιλερ της σειράς, το οποίο θυμίζει λίγο διαφήμιση ελληνικής μπύρας:

SPONSORED LINKS

"Ονειρεύονται όσο φλερτάρουν, αλλά στο γάμο ξυπνούν."

Alexander Pope, 1688-1744, Βρετανός ποιητής

  • 1822 - Ναυμαχία των Πατρών, όπου 26 Υδρέικα, 20 Σπετσιώτικα και 16 Ψαριανά πλοία υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχούν τον Τουρκικό στόλο.
    1913 - Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β' Βαλκανικού Πολέμου.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY