ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Δωρεάν εφαρμογή σου επιτρέπει να σώσεις τα δέντρα του Δήμου Αθηναίων

Ο δήμος Αθηναίων εγκαινιάζει το «Adopt-A-Tree», ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τη διατήρηση του πρασίνου στους δρόμους της πόλης.

Δωρεάν εφαρμογή σου επιτρέπει να σώσεις τα δέντρα του Δήμου Αθηναίων

Θέλετε να συμβάλλετε στη διατήρηση της πανίδας της πόλης; Αν ναι, πώς θα σας φαινόταν η δυνατότητα να… υιοθετήσετε ένα δέντρο;

Το πιλοτικό πρόγραμμα «Adopt-A-Tree / Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα» του δήμου Αθηναίων σας δίνει την δυνατότητα να το κάνετε, βοηθώντας το να επιβιώσει και αναπτυχθεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μέσω του προγράμματος, μπορείτε να αναζητήσετε ένα δέντρο κοντά σε μια διεύθυνση (το σπίτι, την επιχείρηση, το σχολείο σας, κλπ.) μέσω της εφαρμογής Novoville  και να δεσμευτείτε να το διατηρήσετε υγιές ποτίζοντάς το.

Πώς θα το κάνετε:

Κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή Novoville για Android συσκευές από το Google Play και για συσκευές iOS από το App Store ή επισκέπτεστε το Novoville WebApp στην ιστοσελίδα του δήμου που μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Επιλέγετε από το μενού ‘Η πόλη μου’ και στη συνέχεια ενεργοποιείτε το φίλτρο για να δείτε τα διαθέσιμα δέντρα.

Ζουμάροντας στο χάρτη κάνετε κλικ σε ένα δέντρο κοντά σας για να μάθετε περισσότερα και να το υιοθετήσετε, πατώντας ‘Υιοθέτησέ με’.

Στη συνέχεια, λαμβάνετε υπενθυμίσεις κάθε φορά που είναι αναγκαίο να ποτίσετε το δέντρο σας.

Μπορείτε να υιοθετήσετε έως τρία δέντρα, ενώ, αντίστοιχα, ο αριθμός των δημοτών που μπορούν να υιοθετήσουν ένα συγκεκριμένο δέντρο είναι έως τρεις. Με την υιοθέτηση ενός δέντρου, συμβάλλετε ουσιαστικά στη διατήρηση του πρασίνου στους δρόμους της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY