ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

10 ελαφρώς ενοχλητικά πράγματα που σου χαλούν τη μέρα

Τα ακουστικά που δεν ξεμπερδεύονται με τίποτα, τα κλειδιά που σφηνώνουν στο μπρελόκ και άλλα αστεία αλλά υπαρκτά προβλήματα του πρώτου κόσμου.

10 ελαφρώς ενοχλητικά πράγματα που σου χαλούν τη μέρα

Ναι ναι, ξέρουμε τι σκέφτεσαι, το ίδιο σκεφτόμαστε κι εμείς κάθε φορά που το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι τα μπλεγμένα μας ακουστικά. «Αυτά να ‘ναι τα προβλήματά σου» από τη μία, «υπάρχει κόσμος που πεθαίνει αχάριστο γουρούνι» από την άλλη. Αγγελάκι-διαβολάκι πάνω από κάθε ώμο μας, όπως στα κόμιξ.

Πρέπει, όμως, να το παραδεχτούμε: Αυτά τα απλά, καθημερινά, ασήμαντα κι ανούσια προβλήματα κατακλύζουν τις σελίδες του ίντερνετ όχι επειδή είναι σημαντικά, αλλά επειδή έχουν πλάκα. Κι όταν λέμε ότι «μας χαλάνε τη μέρα», όχι δεν το εννοούμε.

Αυτό όμως δεν σε εξοργίζει λίγο κάθε φορά που συμβαίνει;Ή το να πληκτρολογείς τρεις φορές τον κωδικό σου, να απορρίπτεται, κι όταν πας να τον αλλάξεις να σου λέει «ααα, δεν μπορεί να είναι ίδιος με τον προηγούμενο, αυτός ήταν ο προηγούμενος»;Οι γόμες που ξηγιούνται έτσι;Το να γαντζώνεσαι στα πόμολα λες και είσαι θήραμα που πέφτει στις παγίδες των κυνηγών στο δάσος;Όταν συμβαίνουν κακά πράγματα στα κλειδιά σου;Όταν οι συσκευασίες σου ανοίγουν έτσι;Το ότι δυόμισι χιλιάδες χρόνια επιστήμης και πολιτισμού δεν έχουν βρει λύση σε αυτό το εξαιρετικά απλό πρόβλημα;Η ενοχλητικότερη απ’ όλες τις ανθρώπινες εφευρέσεις;Το βούτυρο που δεν απλώνεται, και σου χαλάει απλώς το ψωμί;Και το ρολό της κουζίνας που ποτέ δεν κόβεται σωστά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY