ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Το πρώτο δημόσιο ειδικό σχολείο με πισίνα στην Ελλάδα

Μια υπέροχη πρωτοβουλία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς έγινε πραγματικότητα, και ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερα.

Το πρώτο δημόσιο ειδικό σχολείο με πισίνα στην Ελλάδα

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο του διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, Γιάννη Κακουλίδη. Μετά από δύο χρόνια δουλειάς και κόστος που ανήλθε στις 19.000 ευρώ, το σχολείο έγινε το πρώτο δημόσιο Ειδικό Σχολείο στην Ελλάδα που απέκτησε πισίνα.

Το ποσό συγκεντρώθηκε από προσφορές πολιτών και από τα έσοδα εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν με αυτόν τον σκοπό, όπως και από μεγάλες δωρεές. Ήταν μια συλλογική διαδικασία, με πολλά άτομα να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στις μελέτες της πισίνας, όπως και στις εκδηλώσεις για να μαζευτούν τα χρήματα.

Είναι μια υπέροχη κίνηση και ελπίζουμε κι άλλες πόλεις να πάρουν το παράδειγμα, ώστε να ανέβει επίπεδο η εκπαίδευση αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY