ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ναρκοπέδιο στα σύνορα και θανατική ποινή ζητά ο Βελόπουλος

Ας χτίσουμε ένα ψηλό τείχος και ας χώσουμε νάρκες στο έδαφος, να μας προστατεύουν από τους Τούρκους, αλλά μην το κάνουμε πολύ ναζιστικό.

Ναρκοπέδιο στα σύνορα και θανατική ποινή ζητά ο Βελόπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, επικεφαλής του κόμματος “Ελληνική Λύση” και τύπος που το ίντερνετ αντιμετώπιζε με ειρωνικό μειδίαμα για δηλώσεις όπως “Εμένα αυτά τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο”, είναι Ευρωβουλευτής. Και μάλιστα, αυτή είναι μια θέση που μάλλον δεν θέλει να κρατήσει, μιας και στόχος του είναι να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Οι απόψεις του, όμως, δεν σταματούν εκεί. Μέσα στις προτάσεις του περιλαμβάνεται το να σηκώσουμε τείχος στα σύνορα, καθώς και να τοποθετήσουμε νάρκες, με σκοπό “να προφυλαχτούμε από μετανάστες και Τούρκους”. Σε άλλες δηλώσεις, οι μετανάστες και πρόσφυγες μετατρέπονται σε “λαθροεισβολείς”, η Ευρώπη πρέπει να είναι χωρίς ισλαμιστές και, τέλος, η θανατική ποινή (αφού περάσει από δημοψήφισμα) είναι καλή ιδέα. Ναι, θανατική ποινή για βιαστές, δουλεμπόρους και εμπόρους ναρκωτικών – που, με μια πιο καχύποπτη ανάγνωση, είναι απλά ένας τρόπος να πείσεις περισσότερους ανθρώπους να δεχτούν ότι προτείνεις σοβαρά την αναβίωση της θανατικής ποινής εν έτει 2019.

Οπότε, καλά τα memes και η διαδικτυακή κοροϊδία όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες δηλώσεις, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στην Ευρωβουλή, εκπροσωπώντας άλλους ανθρώπους. Και πετώντας γενικεύσεις όπως “Οι ισλαμιστές κάνουν κλειτοριδεκτομές σε κοριτσάκια έξι χρονών”.

Α, και πως θα συνεργαστεί με τον Θεό.

Αν αντέχεις, άκουσέ τον να τα λέει και στο βίντεο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι πάντα οι αρετές και όχι οι αμαρτίες ενός ανθρώπου που τον σπρώχνουν στην καταστροφή."

Rebecca West, Βρετανίδα συγγραφέας & αρθρογράφος

  • 1313 - Γεννήθηκε ο Βοκάκιος, Ιταλός συγγραφέας
    1952 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (νεότερος), Έλληνας πολιτικός
    1963 - Η Βαλεντίνα Τερέσκοβα έγινε η πρώτη γυναίκα στο διάστημα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY