ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Όσα μπορείς να κάνεις μόνο αν έχει κρύο

Δεν θα κουνηθείς από το σπίτι. Θα κάτσεις μέσα και θα περάσεις τέλεια, και δεν θα σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

Όσα μπορείς να κάνεις μόνο αν έχει κρύο

Όταν ο καιρός κρυώνει επικίνδυνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να κλειδωθείς μέσα. Ο καναπές είναι ο καλύτερός σου φίλος. Η κουβέρτα επέκταση του δέρματός σου. Δεν λυπάσαι την θέρμανση. Δεν λυπάσαι τις θερμίδες, τις χρειάζεσαι άλλωστε. Δεν λυπάσαι τίποτα, επειδή κάνει κρύο, είσαι στο σπίτι, είσαι ασφαλής και τώρα θα περάσεις καλά.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν όταν έξω η φάση είναι Βόρειος Πόλος;

Σεξ
Δηλαδή, αν το ‘χεις εύκαιρο. Το βάλαμε πρώτο, επειδή αν το ‘χεις εύκαιρο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω. Κάτσε άλλα δέκα δευτερόλεπτα, όμως, στην σελίδα, να μετρήσει το page view σου. Σ’ αγαπάμε.

Λιώσιμο στο Netflix με σειρές
Επειδή υπάρχουν τόσες αριστουργηματικές σειρές να δεις, και τόσος λίγος χρόνος που είσαι αποκλεισμένος στο σπίτι με καμία άλλη επιλογή από το να τις απολαύσεις. Προτείνουμε κάτι άκρως χειμερινό και σκοτεινιάρικο, όπως το Haunting on Hill House

Λιώσιμο με μέτριες ταινίες
Επειδή αν έξω ο κόσμος όλος βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, μπορείς να βάλεις και τα κριτήριά σου σε χειμερία νάρκη και, ειλικρινά, δεν φαντάζεσαι πόσες επιλογές υπάρχουν για απλή, άνετη, χωρίς-να-σκέφτεσαι-τίποτα θέαση. Και, στο κάτω-κάτω, αν οι ρομαντικές κομεντί δεν έβρισκαν ανταπόκριση σχεδόν σε όλους μας, δεν θα ήταν τόσο επικερδείς. Λέμε ναι στις χαζοταινίες, ειδικά τον χειμώνα.

Φέρε φίλους στο σπίτι
Στο δικό σου σπίτι. Όχι στο δικό τους. Εσύ δεν θα κουνηθείς, δεν θα σηκώσεις την κουβέρτα από πάνω σου. Εκβίασέ τους συναισθηματικά αν θες, πες ότι φοβάσαι να βγεις έξω γιατί θα πάθεις πνευμονία, πες ότι ο καιρός σου προκαλεί εποχική κατάθλιψη. Μάζεψέ τους όλους.

Λιώσε στα video games
Ειδικά αν ήσουν έξυπνο πουλί και εκμεταλλεύτηκες τις χειμερινές εκπτώσεις του Steam. Αν δεν ξέρεις τι είναι Steam, δεν πειράζει. Κανείς δεν θα σε αναγκάσει να μάθεις. Πάμε παρακάτω. 

Διάβασε ένα βιβλίο
Επειδή υπάρχουν ακόμα βιβλία, και εξακολουθούν να είναι υπέροχα. Και επειδή η εμμονή με την τεχνολογία μας κάνει κακό, όπως άλλωστε μάθαμε από τις οχτώ φορές που είδαμε όλο το Black Mirror. Έχουμε τόση εμμονή με την τεχνολογία, που αυτή η συμβουλή με το βιβλίο ίσως να είναι η καλύτερη πρόταση για εμάς.

Κάνε cheat day
Είπαμε και για θερμίδες πριν. Συνεπώς, μιας και έξω δε θα βγεις, άρα ούτε λόγος για γυμναστική, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο. Φάε ό,τι θες. Προσοχή, όμως: Φρόντισε να έχεις ό,τι θες στα ντουλάπια σου, κανείς δεν συμπαθεί τους τύπους που παραγγέλνουν ντελίβερι όταν έξω έχει μηδέν βαθμούς, και αυτός είναι ο πιο ευγενικός τρόπος να το θέσουμε.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY