ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ο τρόπος που κρατάς το τηλέφωνό σου λέει πράγματα για σένα

Τι μπορεί να λέει για την προσωπικότητά σου ο τρόπος που κρατάς και χειρίζεσαι το smartphone σου; Μια έρευνα έχει πράγματα να πει…

Ο τρόπος που κρατάς το τηλέφωνό σου λέει πράγματα για σένα

Τι λέει άραγε για εμάς ο τρόπος που κρατάμε το smartphone μας; Ερευνητές προσπάθησαν να εξηγήσουν τι μπορεί να συμβαίνει με τους διάφορους τρόπους που μπορείς να χειριστείς ένα κινητό, κι αυτά είναι τα ευρήματά τους.

Αν κρατάς το κινητό σου με ένα χέρι, και σκρολάρεις/γράφεις με τον ένα αντίχειρα, τότε είσαι χαλαρός και ελεύθερος άνθρωπος. Είσαι πιθανότατα αισιόδοξος και προσπαθείς να μην ανησυχείς για τα στραβά που έχει η ζωή, καθώς τα αντιμετωπίζεις όλα με το κεφάλι ψηλά. Εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, και αυτό σε κάνει να ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση. Αντιθέτως, όμως, στις προσωπικές σου σχέσεις, μάλλον δεν είσαι πολύ διατεθειμένος να πάρεις ρίσκα, και οι σύντροφοί σου (αρχικά) μπορεί να νομίζουν ότι είσαι απόμακρος.

Αν κρατάς το κινητό σου και με τα δύο χέρια, αλλά χρησιμοποιείς έναν αντίχειρα για να σκρολάρεις και να γράφεις, τότε είσαι πραγματιστής, και ίσως λιγάκι φοβητσιάρης—αλλά πάντα επειδή θέλεις να είσαι 100% βέβαιος για τις πράξεις σου, πράγμα που δεν σου έχει πάει καθόλου στραβά μέχρι τώρα. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ισχυρή διαίσθηση, και δύσκολα θα σε πιάσουν κορόιδο. Στις προσωπικές σου σχέσεις, μπορείς να αποφασίσεις πολύ εύκολα αν ένα άτομο σου ταιριάζει.

Αν κρατάς το κινητό και επίσης σκρολάρεις/γράφεις και με τα δύο χέρια, τότε είσαι άνθρωπος που θέλει να τα κάνει όλα όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Ο εγκέφαλός σου δεν σταματάει να δουλεύει και είσαι αναλυτική φύση. Μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε ένα καινούριο περιβάλλον, και στις παρέες είναι πολύ εύκολο να ξέρεις τι να πεις. Στα ερωτικά σου, από την άλλη, δεν μπορείς να τα καταφέρεις και τόσο καλά, επειδή οι άνθρωποι δεν λύνονται ακριβώς με την ίδια ορθολογιστική τακτική που εφαρμόζεις στα προβλήματα.

Αν, τέλος, κρατάς το κινητό σου με ένα χέρι και σκρολάρεις/γράφεις με τον δείκτη του άλλου χεριού, είσαι ένα άτομο με πλούσια φαντασία και πολλές ιδέες, και πολλές φορές εκπλήσσεις τους ανθρώπους με την δημιουργικότητά σου. Μπορεί μερικοί να σε θεωρούν παράξενο, αλλά απλώς δεν γνωρίζουν ότι κάθε σου κίνηση είναι προσχεδιασμένη, και ότι έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων ανά πάσα στιγμή. Δεν σου αρέσουν τα πλήθη, και είσαι ντροπαλός ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει πολλά."

Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές

  • 1948 - Γεννιέται ο Κλάους Μάιν, Γερμανός τραγουδιστής, μέλος των Scorpions.

    1965 - Πεθαίνει ο Σόνι Μπόι Ουίλιαμσον, Αμερικανός μπλουζ μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής.

© 2002-2019 MEDIA2DAY