ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

10 λόγοι που ο καναπές είναι ο καλύτερός σου φίλος

Είσαι σπιτόγατος, τιμή σου και καμάρι σου, και η ιδανική σου Παρασκευή περιλαμβάνει τον καναπέ σου, ταινίες και σειρές; Σε καταλαβαίνουμε.

10 λόγοι που ο καναπές είναι ο καλύτερός σου φίλος

Είσαι σπιτόγατος. Πώς να το κάνουμε; Απολαμβάνεις την σχέση σου με τον καναπέ σου, δεν είναι πως δεν έχεις φίλους, ή πως δεν συμπαθείς τους ανθρώπους εν γένει. Απλά, ο καναπές σου είναι ο καλύτερός σου φίλος. Και αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο να τον μοιραστείς με τους άλλους σου φίλους, ή να τους ακολουθήσεις σε άλλη μία ολονύχτια έξοδό τους, εσύ σίγουρα θα προτιμήσεις το πρώτο. Κι έχεις δέκα πολύ καλούς λόγους γι’ αυτό.

1. Ο καναπές σου ποτέ δεν θα σε κρίνει. Σε έχει δει ντυμένο έτσι, και δεν έχει γελάσει στα μούτρα σου.

2. Στον καναπέ σου είσαι πάντα ασφαλής. «Προσοχή στα ατυχήματα» λέει το ωροσκόπιο; Μένεις μέσα και δεν παθαίνεις τίποτα.

3. Αν αυτή δεν είναι η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας, δεν ξέρουμε ποια μπορεί να είναι.

4. Εδώ που τα λέμε, τα είχε πει ο Χόμερ Σίμπσον πριν (και καλύτερα) απ’ όλους. Ποιο το νόημα να βγούμε, αφού πάλι σπίτι –στον αγαπημένο μας καναπέ συγκεκριμένα− θα καταλήξουμε.

5. …Άσε που θα περάσουμε και καλύτερα.

6. Δεν ζηλεύει, δεν κάνει ερωτήσεις, είναι υπεράνω. Μπορείς μια χαρά τη μία μέρα να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές μαζί του, και την άλλη μακριά του, εκτός σπιτιού ή κι εκτός σαλονιού, αν κάποια στιγμή θελήσεις να αράξεις στο κρεβατάκι σου, με το πάτημα ενός κουμπιού –Γι’ αυτό έχεις το Nova GO και Nova Multiview άλλωστε. Κουβέντα δεν θα πει.

7. Μια χαρά το βρίσκει να τον μοιράζεσαι με τους φίλους σου…

8. Και με την οικογένεια…

9. Και με τη σχέση σου, που όλο την παίρνει ο ύπνος με το που βάλετε να δείτε ταινία.

10. Και με τον συγκάτοικο που μονίμως σου τρώει τα πατατάκια όταν βλέπετε ταινία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY