ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Η Γη σε ανάλυση 8Κ!

Συγκλονιστικές εικόνες από το διάστημα, σε πιο υψηλή ανάλυση από ποτέ, μέσα από ένα βίντεο που έβγαλε στην δημοσιότητα η NASA.

Η Γη σε ανάλυση 8Κ!

Η NASA μόλις έκανε ένα τεράστιο βήμα πρωτοπορίας, με την δημοσίευση ενός βίντεο που δείχνει στην εκπληκτική ανάλυση 8Κ εικόνες που ελήφθησαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές, καθώς πρώτη φορά μπορούμε να δούμε σε τόσο υψηλή ανάλυση πώς φαίνεται η Γη από το διάστημα.

Απολαύστε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY