ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πώς να δείξω στους φίλους μου ότι τους αγαπώ;

Μερικές φορές, είναι καλό να θυμόμαστε ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή μας, και να τους το δείχνουμε όπως το αξίζουν…

Πώς να δείξω στους φίλους μου ότι τους αγαπώ;

*Στείλ’ τους, έτσι στο άκυρο, ένα τραγούδι που σας θυμίζει κάποια τέλεια στιγμή σας.
*Βασικά, στείλε ένα μήνυμα χωρίς λόγο. Απλά για να δεις τι κάνουν.
*Αν ξέρεις ότι κάποιος φίλος σου περνάει λούκι τον τελευταίο καιρό, υπάρχει καλύτερο από το να σκάσεις στο σπίτι του με φαγητό και μπύρες;

*Αν δεν έχεις και τους πιο εξωστρεφείς φίλους, το να χουχουλιάζεις μαζί τους στον καναπέ βλέποντας σειρές με τις ώρες, είναι το πιο χαλαρωτικό πράγμα στον κόσμο.
*…βέβαια, επειδή όλοι πρέπει να βγαίνουμε απ’ το σπίτι πού και πού, φρόντισε να τους πιέσεις και λίγο να τους δει ο ήλιος.

*Τα γενέθλια ξεκάθαρα γίνονται υπόθεση ολόκληρης της παρέας.
*…και πολλές φορές μπορεί να γίνουν και υπόθεση εβδομάδας. Επειδή αν δεν αξίζουν βδομάδα γενεθλίων τα πιο κοντινά σου άτομα, ποιος το αξίζει;

*Αν δεν μένετε στην ίδια πόλη, προφανώς τα video chat είναι εβδομαδιαίο (αν όχι ανά διήμερο) ζήτημα, και προφανώς λέτε τα πάντα που σας έχουν συμβεί στο ενδιάμεσο, ακόμα και το ότι βγάλατε παρανυχίδα.

*Αν έχεις αυτοκίνητο, μερικές φορές το ξέρεις πως θα χρειαστεί να κάνεις τον ταξιτζή. Από την άλλη, είναι αυτά τα άτομα που τα αγαπάς τόσο, που λογικά σκέφτεσαι “Τουλάχιστον τους κρατάω εγώ ασφαλείς”.

*Γενικά, τις μέρες που πέφτει πολλή δουλειά, δεν είναι εύκολο να κρατάμε επαφή με τους φίλους μας. Είναι, όμως, κάποιοι φίλοι που ακόμα και να πεθαίνεις, τους θες δίπλα σου.

*Αν βρεις κάτι που ξέρεις ότι θα γουστάρουν (και αν είναι φτηνό, επίσης, στις καλές φιλίες δεν έχουν νόημα τα ακριβά τα δώρα), μην διστάσεις. Απλά παρ’ το και κάνε τους ένα δωράκι, χωρίς λόγο.
*Ξέρεις ότι, ακόμα και στην χειρότερη μέρα, αν πετάξεις ένα από εκείνα τα δικά σας αστεία, που ξέρετε μόνο εσείς, θα τους φτιάξεις το κέφι…

Θ.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Αυτοί που αντιστέκονται διστάζουν, αυτοί που διστάζουν αντιστέκονται."

Ευγένιος Ιονέσκο, 1912-1994, Γαλλορουμάνος θεατρικός συγγραφέας

  • 1812 - Ξεκινά ο Βορειοαμερικανικός Πόλεμος του 1812 ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
    1815 - Η Μάχη του Βατερλό. 
    1858 - Ο Κάρολος Δαρβίνος αποφασίζει να εκδώσει τη θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών.

© 2002-2019 MEDIA2DAY