ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τη νέα γενιά Ελλήνων αθλητών

Κλείνοντας 60 χρόνια στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, ο ΟΠΑΠ παρουσίασε το νέο χορηγικό του πρόγραμμα για έντεκα νέους και πολλά υποσχόμενους αθλητές.

Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τη νέα γενιά Ελλήνων αθλητών

«Γνωρίζουμε πως τίποτα δε γίνεται στον αθλητισμό χωρίς θυσίες, χωρίς αποτυχίες, χωρίς λύπη. Το σημαντικό είναι όμως να σηκώνεσαι ξανά και να πολεμάς, γι’ αυτό σας επιλέξαμε. Για να σας βοηθήσουμε να γίνετε παραδείγματα προς μίμηση για την κοινωνία».

Με αυτά τα λόγια παρουσίασε στο κοινό έντεκα νέους έλληνες αθλητές o Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.Ο Γρηγόρης  Σουβατζόγλου (Τρίαθλο), ο Απόστολος Χρήστου (Κολύμβηση/Ύπτιο), η Σεμέλη Ζαρμακούπη (Tae Kwon Do/Kick Boxing), ο Γιάννης Κυριαζής (Ακόντιο), η Παναγιώτα Δόση (Άλμα εις ύψος), ο Παναγιώτης Τριβυζάς (Τρέξιμο 60μ., 100μ., 200μ.), ο Κωνσταντίνος Κοτσοβός (Golf), ο Αλέξης  Ιωακειμίδης (Πυγμαχία), η Γαβριέλλα Χαραλαμπίδη (Τένις), Κώστας Γαλανόπουλος (Ποδόσφαιρο) και Γιώργος Καλαϊτζάκης (Μπάσκετ), ανήκουν στη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού.

Από χθες, ανήκουν και στο νέο χορηγικό πρόγραμμα "ΟΠΑΠ Champions", μια ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια του ΟΠΑΠ στην υπηρεσία της ανάπτυξης του ελληνικού ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από την ενίσχυση των νέων παιδιών που παλεύουν καθημερινά για το όνειρό τους σε δυσχερείς συνθήκες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠAΠ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠAΠ αποτελεί υπεύθυνο και αξιόπιστο εταίρο της ελληνικής κοινωνίας, της οικονομίας και του αθλητισμού. Ειδικότερα, στον τομέα του αθλητισμού στηρίζουμε έμπρακτα ατομικά και ομαδικά αθλήματα, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξή τους. Το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Champions συνδέεται με την κληρονομιά της εταιρείας μας, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στο μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Οι υψηλές επιδόσεις δεν αποτελούν αυτοσκοπό του προγράμματος, αλλά δίνεται έμφαση σε αξίες που αντιπροσωπεύουν οι πραγματικοί πρωταθλητές, όπως η ευγενής άμιλλά, το πάθος, η αποφασιστικότητα και η επιμονή».«Είναι σημαντικό να έχουμε τους πόρους που χρειαζόμαστε και είναι δύσκολο να βρούμε, για αυτό χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας εταιρείες και ανθρώπους που να μπορούμε να στηριχτούμε, για να ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες», ανέφερε ο «Ironman» Γρηγόρης Σουβατζόγλου.

«Αν σκεφτούμε πόσες ελλείψεις σε υποδομές υπάρχουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις, σκεφτείτε πόσες ελλείψεις υπάρχουν στην περιφέρεια. Είναι πολύ πιο δύσκολο να έχουμε τα απαραίτητα για τις προπονήσεις μας. Είναι σημαντικό να έχουμε κάποιους χορηγούς που να μπορούν να μας βοηθήσουν στα καθημερινά μας προβλήματα, γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά τον ΟΠΑΠ», δήλωσε με τη σειρά της η μόλις 15χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing Σεμέλη Ζαρμακούπη, από το Καρπενήσι.

«Αυτή η φανέλα είναι πολύ ωραία, και ελπίζω θα φέρει πολύ τύχη στους νέους μας αθλητές και μεγάλες επιτυχίες», δήλωσε από την πλευρά του, ο Καμίλ Ζίγκλερ, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, παρουσιάζοντας τη συλλεκτική φανέλα OPAP Champions για τα 60 Χρόνια ΟΠΑΠ.Το προφίλ των αθλητών, οι σημαντικότερες διακρίσεις τους, καθώς και όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.opapchampions.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY