ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

10 τρόποι να γίνεις ο χειρότερος στο Facebook

Θες κι εσύ να γίνεις ο τύπος που όλοι σιχαίνονται στο Facebook; Θα σου πούμε πώς να το κάνεις, είναι πανεύκολο!

10 τρόποι να γίνεις ο χειρότερος στο Facebook

Υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών του Facebook, αν γενικεύσεις αρκετά. Τα κουλ παιδιά και τα παιδιά που δεν θες να τα βλέπεις μπροστά σου. Τώρα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην θέλεις να βλέπεις κάποιον μπροστά σου. Για να μην διαβάζεις αυτά που γράφει. Πολλοί και διαφορετικοί, αλλά αν ο σκοπός της ζωής σου ήταν να γίνεις εκείνο το άτομο που ειλικρινά θα καταλήξει χωρίς φίλους (online και ίσως IRL), τότε μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Όλες μαζί, αν γίνεται.

*Ξέχνα το Caps Lock σου ανοιχτό, επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να ανοίγεις το Facebook το πρωί και να βλέπεις κάποιον να σε καλΗΜΕΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.

*Ξεκίνα να μιλάς για πολιτική. Χωρίς να υπάρχει κουβέντα από πριν για πολιτική. Όσο πιο άσχετο το θέμα στο οποίο θα προσπαθήσεις να πετάξεις την αποψούλα σου από κάτω, τόσο πιο πετυχημένο το σχόλιο.

*Ξεκίνα να μιλάς για πολιτική άλλων χωρών, επειδή αν δεν τα πεις εσύ για τον Τραμπ, ποιος θα τα πει; Οι Αμερικανοί είναι βλάκες, δεν ξέρουν απ’ αυτά, τους φτύνουν και λένε ψιχαλίζει.

*Κάνε κάθε είκοσι λεπτά κοινοποίηση για κάποιον διαγωνισμό. Φορεματάκια, μπλέντερ, βιβλία. Ναι, θα σε κατακρίνουν ακόμα και για διαγωνισμό βιβλίων.

*Μπες στο in2life ή σε οποιαδήποτε σελίδα ποικίλης ύλης, και πες κάτι ρατσιστικό στα σχόλια. Όχι μόνο θα γίνεις απαίσιος, αλλά θα σου απαντήσουν τουλάχιστον 20 άτομα, που σημαίνει πολλές ειδοποιήσεις, που σημαίνει ότι θα νιώσεις και σημαντικός. Ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια.

*Κάνε ξεκάθαρη επίθεση σε άτομα τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερά σου, για να δικαιολογείται το χάσμα γενεών, και κατηγόρησέ τα για τεμπελιά, αχαριστία και εμμονή με την πολιτική ορθότητα.

*Ανακοίνωσε στους φίλους σου ότι θα κλείσεις το Facebook, επειδή δεν αντέχεις άλλο την μιζέρια και την συνεχή παρακολούθηση από τον Μεγάλο Αδερφό, και τρεις μέρες μετά εμφανίσου πάλι, σαν αυτό το gif. 

via GIPHY


*Γκρίνιαζε ανελέητα για ό,τι μπορεί να συμβαίνει γύρω σου. Φρόντισε το προφίλ σου να γίνει μια μαύρη τρύπα που ρουφάει και εξαφανίζει κάθε ίχνος θετικότητας. Κανείς δεν θα αντέχει να κάνει scroll στα posts σου για πάνω από δύο λεπτά.

*Άφηνε μη ειρωνικά σχόλια σε σελίδες που τρολάρουν—δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος να αφαιρέσεις κάθε ίχνος αξιοπιστίας από τον εαυτό σου.

*Άρχισε να απαντάς σε εκείνες τις σούπερ προσωπικές ερωτήσεις του Facebook, που έχουν σκοπό “να σε γνωρίσουν οι φίλοι σου”, κι ας ταΐζεις χρήσιμες πληροφορίες σε όλους τους πιθανούς διαφημιστές και χάκερς.

Θοδωρής Διάκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer, 1940-2015, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1440 - Μάχη της Βάρνας.
    1484 - Γεννιέται ο Μαρτίνος Λούθηρος, μοναχός, ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης.
    1938 - Πεθαίνει ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY