ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Θα κρατήσουμε μόνιμα την θερινή ώρα;

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την αλλαγή της ώρας και την πρόταση να καταργηθεί; Σας βρίσκει σύμφωνους;

Θα κρατήσουμε μόνιμα την θερινή ώρα;

Ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι προτείνεται η κατάργηση της αλλαγής ώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έπειτα από διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, με την συμμετοχή εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζακ-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως, εφόσον οι πολίτες στηρίζουν την κατάργηση του θεσμού της αλλαγής ώρας, το μόνο σωστό είναι να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, καταγράφτηκαν περίπου 4,6 εκ. απαντήσεις στα σχετικά online ερωτηματολόγια, στο διάστημα μεταξύ 4 Ιουλίου μέχρι και 16 Αυγούστου. 84% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως επιθυμούσαν τον τερματισμό της αλλαγής ώρας.

Ο λόγος που αλλάζουμε ώρα είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά αυτό ήταν πάντα ένα θέμα που προκαλούσε έντονες συζητήσεις. Όσοι στηρίζουν το να καταργηθεί η αλλαγή, εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με ζητήματα υγείας, την αύξηση των τροχαίων αλλά και το ενεργειακό πρόβλημα. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το γιατί αλλάζει η ώρα έχουμε γράψει και εδώ

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την αλλαγή;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY