ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Αυτά τα σκίτσα θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου χρόνια

Γλυκύτατα σκιτσάκια που θα σε ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο, σε όποια δεκαετία και αν μεγάλωσες.

Αυτά τα σκίτσα θα σου θυμίσουν τα παιδικά σου χρόνια

Μπορεί ο καθένας μας να έχει διαφορετικές αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία, αυτό που είναι, όμως, αναμφίβολο είναι πως οι αναμνήσεις αυτές είναι γεμάτες… μαγεία. Τη μαγεία των ανακαλύψεων, των πρώτων φίλων, των κατοικιδίων μας, των πρώτων μας ταξιδιών, της μυρωδιάς του φρεσκομαγειρεμένου φαγητού που απλωνόταν στο σπίτι.

Ο Αγγλο-Ιταλός καλλιτέχνης Omario Brunelleschi τα απεικονίζει όλα αυτά στα ονειρικά του σκίτσα. Ρίξτε μια ματιά (και μετά δείτε περισσότερα στη σελίδα του στο Facebook) και ταξιδέψτε μαζί μας πίσω στον χρόνο.Πηγή: Bored Panda 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY