ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Από Δευτέρα ξαναλλάζει ο καιρός, και έχουμε όλες τις πληροφορίες. Πού θα βραχούμε;

Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο καιρός θα επιστρέψει με διάθεση… Ιουλίου σύντομα, καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες ξανά σε ολόκληρη την χώρα. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Δευτέρα και Τρίτη
Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται για τις δύο μέρες, κατά διαστήματα, σε όλη την Ελλάδα. Την Δευτέρα θα ξεκινήσει η κακοκαιρία, ειδικά σε Επτάνησα αλλά και σποραδικά σε ηπειρωτική Ελλάδα, με τις βροχοπτώσεις να είναι πιο έντονες στα νησιά του Ιονίου, στην δυτική Στερεά και στην βόρεια Πελοπόννησο.

Την Τρίτη, πάλι, η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί προς τα νοτιοανατολικά, πλήττοντας κυρίως ανατολική Πελοπόννησο, Θεσσαλία και το δυτικό τμήμα της Στερεάς, αλλά η κατάσταση φαίνεται ότι θα είναι λιγότερο έντονη στην Αθήνα—χωρίς να λείπουν, βέβαια, οι βροχές.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η θερμοκρασία θα πέσει από την Δευτέρα, αγγίζοντας 33-34 βαθμούς στα ανατολικά και νότια, ενώ στα δυτικά μπορεί να πέσει και πιο χαμηλά. Την Τρίτη θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πτώση και στην υπόλοιπη χώρα, με 31-32 βαθμούς κατά μέσο όρο. Βέβαια, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η κακοκαιρία δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν με πλοίο.

SPONSORED LINKS

"Το να θυμίζεις σε έναν άνθρωπο τα καλά που του έχεις κάνει είναι σα να τον κατακρίνεις."

Δημοσθένης

  • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.

    1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές

    1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)

© 2002-2018 MEDIA2DAY