ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Από Δευτέρα ξαναλλάζει ο καιρός, και έχουμε όλες τις πληροφορίες. Πού θα βραχούμε;

Έρχονται πάλι βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Απ’ ό,τι φαίνεται, ο καιρός θα επιστρέψει με διάθεση… Ιουλίου σύντομα, καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες ξανά σε ολόκληρη την χώρα. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Δευτέρα και Τρίτη
Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται για τις δύο μέρες, κατά διαστήματα, σε όλη την Ελλάδα. Την Δευτέρα θα ξεκινήσει η κακοκαιρία, ειδικά σε Επτάνησα αλλά και σποραδικά σε ηπειρωτική Ελλάδα, με τις βροχοπτώσεις να είναι πιο έντονες στα νησιά του Ιονίου, στην δυτική Στερεά και στην βόρεια Πελοπόννησο.

Την Τρίτη, πάλι, η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί προς τα νοτιοανατολικά, πλήττοντας κυρίως ανατολική Πελοπόννησο, Θεσσαλία και το δυτικό τμήμα της Στερεάς, αλλά η κατάσταση φαίνεται ότι θα είναι λιγότερο έντονη στην Αθήνα—χωρίς να λείπουν, βέβαια, οι βροχές.

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η θερμοκρασία θα πέσει από την Δευτέρα, αγγίζοντας 33-34 βαθμούς στα ανατολικά και νότια, ενώ στα δυτικά μπορεί να πέσει και πιο χαμηλά. Την Τρίτη θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πτώση και στην υπόλοιπη χώρα, με 31-32 βαθμούς κατά μέσο όρο. Βέβαια, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η κακοκαιρία δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν με πλοίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY