ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Ποιες συγκοινωνίες "παίζουν" αύριο Πέμπτη και σήμερα

Απεργίες και στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται σχεδόν σε όλα τα Μέσα. Δείτε πώς θα κινηθούν μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένα, αεροπλάνα και… βαπόρια.

Ποιες συγκοινωνίες

Διήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων διανύουμε (και) στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ της Αθήνας πραγματοποιούν στάσεις εργασίας και απεργίες.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τα τραμ θα κινούνται μόνο κατά το διάστημα 9.00-21.00, περιλαμβανομένων και των γραμμών Express του αεροδρομίου. Οι συρμοί της γραμμής 3 του μετρό θα πηγαίνουν ως τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και δε θα συνεχίζουν ως το Αεροδρόμιο. Ακίνητοι θα παραμείνουν οι συρμοί του Προαστιακού και των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο. Δεμένα θα παραμείνουν όλη τη μέρα και τα πλοία στα λιμάνια, ενώ από τις 10 ως τις 13.00 δε θα εκτελεστούν πτήσεις, λόγω τρίωρης στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Τέλος, στάση εργασίας πραγματοποιούν τα λεωφορεία και στην Θεσσαλονίκη, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 7.30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. 

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα την Πέμπτη
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη οι οδηγοί των λεωφορείων και των τρόλεϊ, περιλαμβανομένων των γραμμών Express του αεροδρομίου. Το μετρό θα κινηθεί κανονικά μόνο από τις 9.00 ως τις 21.00. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν ΗΣΑΠ και τραμ.

SPONSORED LINKS

"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει."

Νίκος Καζαντζάκης

  • 1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2018 MEDIA2DAY