ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Διάσημα τρικ για να βγαίνεις πάντα τέλειες φωτογραφίες

Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να βγαίνεις καλές φωτογραφίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αυτές τις συμβουλές…

Πάρκαρε παράνομα και τον γέμισαν... σκουπίδια

Ένα καθόλου διακριτικό μήνυμα φρόντισαν να δώσουν μερικοί Θεσσαλονικείς σε έναν τύπο που πιστεύει πως τα πεζοδρόμια τού ανήκουν.

Τι να μην κάνεις στα μπαρ

Το ότι όλοι γύρω σου είναι εξίσου μεθυσμένοι με εσένα δεν σημαίνει τίποτα. Αυτές είναι οι πράξεις που θα σε κάνουν αμέσως τον χειρότερο τύπο στο μπαρ.

Πώς να θέτω τα όριά μου

Πώς θα μπορέσεις να μιλήσεις με ένα άτομο που σε ενοχλεί ή που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα; Πώς θα καταφέρεις να θέσεις τα όριά σου με τρόπο κατανοητό;

ΠΑΚΟΕ: 47 παραλίες της Αττικής κρίθηκαν ακατάλληλες!

Το ΠΑΚΟΕ δημοσίευσε και φέτος τα πορίσματά του για τις παραλίες που κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι, και 47 παραλίες της Αττικής δεν… πέρασαν το τεστ.

Πώς να διαβάζεις τους ανθρώπους σαν ανοιχτό βιβλίο

Αν θέλεις να καταλαβαίνεις τι εννοούν οι άνθρωποι, αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν. Αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο…

Οι Έλληνες θέλουν σωστές ειδήσεις, αλλά τις θέλουν δωρεάν

Και εδώ τίθενται πολλά σημαντικά ερωτήματα περί online κουλτούρας, σύγχρονων προτεραιοτήτων αλλά και κοινής λογικής.

To Facebook θα σε πληρώνει για να παρακολουθεί τα data σου

Μια νέα εφαρμογή του Facebook έρχεται και υπόσχεται να μας δίνει χρήματα… για να δίνουμε με την συγκατάθεσή μας τα δεδομένα μας.

15 αλήθειες που μαθαίνεις όσο ωριμάζεις

Το να μεγαλώνεις έχει και τα καλά του. Συνειδητοποιείς, ας πούμε, μερικές μεγάλες αλήθειες για τη ζωή. Σαν αυτές που ακολουθούν.

Πού θα βρω πάρκινγκ στην Αθήνα;

Το πάρκινγκ στην Αθήνα είναι ζόρικη υπόθεση. Λύσεις όμως υπάρχουν. Όσα πρέπει να ξέρεις για να παρκάρεις χωρίς να κλαις.

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY