ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

ΠΟΥ: «Πάνω από 55 ώρες εργασίας την εβδομάδα αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου»

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι περισσότερες από 55 ώρες εργασίας την εβδομάδα, αυξάνουν αισθητά τον κίνδυνο θανάτου για τους εργαζόμενους.

Λάθη που κάνουμε στο sexting

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε ακόμη και στο… sexting. Σου παρουσιάζουμε τα πιο συχνά λάθη για να προστατέψουμε και σένα και τον/ην άλλον/ην.

Το TEDxUniversityofPiraeus φέρνει… αισιοδοξία στις οθόνες μας

Δώδεκα ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας, του design και του θεάματος, ζωντανά online το Σάββατο 15 Μαΐου.

10 καλά νέα μας έχει ήδη φέρει το 2021

Σε κούρασε ο καταιγισμός κακών ειδήσεων και ψάχνεις λίγη αισιοδοξία να πιαστείς; Εμείς είμαστε εδώ. Κι έχουμε ολόκληρη λίστα.

Αποσύρθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το ΚΕΘΕΑ

Παγώνει προς το παρόν το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την ριζική αναδιάρθρωση του ΚΕΘΕΑ, το οποίο είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Πράγματα που κάνουν το λοκντάουν κάπως να παλεύεται

Καλό είναι βλέπουμε τη θετική πλευρά σε καθετί γύρω μας. Ακόμη και το λοκντάουν έχει πράγματα που το κάνουν κάπως να παλεύεται.

Πώς χαλαρώνουν οι άλλες χώρες τα λοκντάουν τους;

Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην υπόλοιπη Ευρώπη; Πού ανοίγει πανηγυρικά η εστίαση, και ποιοι εξακολουθούν να έχουν βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας;

Θα ζήσουμε μια σεξουαλική επανάσταση μετά την πανδημία;

Σεξουαλική απελευθέρωση, διάθεση για σπατάλες και υπερβολές θα φέρει το τέλος της πανδημίας, σύμφωνα με τον κοινωνιολόγο Νικόλα Χρηστάκη.

Επιστρέφουν από σήμερα τα παρκόμετρα στην Αθήνα

Μαζί με τη χαλάρωση των μέτρων επιστρέφει και η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα. Ποια θα είναι τα ωράρια και πόσο θα πληρώνουμε.

Αδύνατο να εργαστούν και να καλύψουν βασικές ανάγκες οι μονογονεϊκές ελληνικές οικογένειες

Όλο και πιο δύσκολα τα βγάζουν πέρα οι μονογονεϊκές οικογένειες σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Συλλόγου Μονογονεϊκής Οικογένειας και Γυναίκας.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2