ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα γίνεις πλούσιος

Πώς μπορείς να γίνεις πλούσιος; Ποιες συνήθειες πρέπει να αποκτήσεις για να αυξήσεις τις πιθανότητες;

Πώς θα γίνεις πλούσιος

Τους πλούσιους πολύ εμίσησαν, τον πλούτο ουδείς, και δεν εννοούμε τον σκύλο του Μίκυ Μάους.

Πώς μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες να αποκτήσεις ένα γενναίο εισόδημα;

Παίζε Τζόκερ

Ναι, οι πιθανότητες είναι λίγες, όμως αν είσαι τυχερός και παίζεις συχνά τότε όλα είναι πιθανά. Στην τελική, μια φορά αρκεί για να σου… κάτσει. Δες εδώ πώς θα αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το Τζόκερ. 

Γίνε διάσημος influencer

Αν έχεις ένα κινητό με καλή φωτογραφική κάμερα, όρεξη και μεράκι, μπορείς να βγάλεις αρκετά χρήματα μέσω του Instagram και να μπεις με αξιώσεις στην κατηγορία ανθρώπων που αποκαλούνται influencers. Δες εδώ πώς.

Έχε δύο πηγές εσόδων ή και παραπάνω

Όσοι γίνονται πλούσιοι το κάνουν εστιάζοντας στο να βγάζουν χρήματα και συνήθως δεν τους φτάνει μια πηγή εισοδήματος. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε σε αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους φάνηκε πως όλοι είχαν τουλάχιστον τρεις πηγές εισοδήματος πριν αποκτήσουν το πρώτο τους εκατομμύριο.

Κάνε τα κονέ σου με επιτυχημένους ανθρώπους

Κανείς δεν έγινε πλούσιος κάνοντας παρέα με μετριότητες. Ο περίγυρός σου είναι καταλυτικής σημασίας για την οικονομική σου κατάσταση. Κάνεις παρέα με πετυχημένα άτομα; Τότε αυξάνεις τις πιθανότητες να γίνεις σαν κι αυτούς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αυτός εδώ ο δισεκατομμυριούχος «γινόμαστε παρόμοιοι με ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε συχνά, γι’ αυτό και οι νικητές έλκονται από τους νικητές».

Αποταμίευσε και επένδυσε

Άνοιξε προθεσμιακό λογαριασμό και  βάζε εκεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένα μέρος από τα έσοδά σου. Αρχικά μπορεί να σου φανεί αχρείαστο, αλλά στην συνέχεια θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα σημαντικό ποσό «στην μπάντα» για να ενισχύεις τυχόν μελλοντικές επενδύσεις. Οι εκατομμυριούχοι επενδύουν κατά μέσο όρο περίπου το 20% των εσόδων τους κάθε χρόνο, ενώ η περιουσία τους δεν ορίζεται από το πόσα βγάζουν κάθε χρόνο, αλλά πόσα βάζουν στην άκρη και επενδύουν.

Αφιέρωσε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να μάθεις κάτι

Η αφοσίωση στο να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος είναι μια άκρως εποικοδομητική συνήθεια για όσους θέλουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους. Ένα βιβλίο με ενδιαφέρουσα θεματική, η συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο ή ομάδα και η παρακολούθηση online μαθημάτων για την ανάπτυξη κάποιας δεξιότητας είναι μερικοί τρόποι για να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις και να γίνεις καλύτερος σε αυτό που κάνεις.

Στόχευσε ψηλά

Τελευταίο, αλλά άκρως σημαντικό. Όσο μεγαλύτερες οι προσδοκίες σου και όσο πιο ανοικτός είσαι σε νέες προκλήσεις, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητές σου. Κανείς δεν κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα έχοντας χαμηλές προσδοκίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY