ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα βρω τον ωροσκόπο μου;

Θέλετε να μάθετε τι στο καλό είναι ο ωροσκόπος και πώς θα τον βρείτε; Έχουμε όλες τις απαραίτητες αστρο-πληροφορίες.

Πώς θα βρω τον ωροσκόπο μου;

Τι είναι ο ωροσκόπος;

Σύμφωνα με την αστρολογία, πρόκειται για το όνομα του πρώτου από τους 12 οίκους του ωροσκοπίου, το σημείο δηλαδή από όπου ξεκινά ο αστρολογικός χάρτης του καθενός.  Αντιπροσωπεύει πράγματα όπως η εξωτερική μας εμφάνιση και η συμπεριφορά, δηλαδή τι προβάλλουμε προς τα έξω, πώς θέλουμε να φαινόμαστε στους άλλους.

Τι δείχνει;

Ο  ωροσκόπος κατά τους αστρολόγους είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε στην ζωή μέχρι να φτάσουμε στο ζενίθ των δυνατοτήτων μας, αυτή δηλαδή που μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα άτομα που μοιράζονται το ίδιο ζώδιο με εμάς.

Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που ο ωροσκόπος και το ζώδιό του είναι το ίδιο, θα έχει ξεκάθαρα και ισχυρά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του, ενώ αν ο ωροσκόπος είναι διαφορετικός και ιδιαίτερα αν ανήκει σε άλλο στοιχείο της φύσης, το άτομο μάλλον έχει να αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων του.

Πώς τον βρίσκω;

Απλά και εύκολα, online μέσα από δεκάδες «υπολογιστές» αστρολογικών ιστοσελίδων, όπως να, τυχαίο παράδειγμα αυτός εδώ από το Star Secrets βάζοντας την ημερομηνία και την ώρα γέννησης. 

Αν για παράδειγμα γεννηθήκατε στις 10 Ιουλίου του 1986 στις 11.00 το πρωί, έχετε ωροσκόπο Παρθένο.

Αν θέλετε να τον υπολογίσετε πρόχειρα, τότε αρχίζετε να μετράτε τα δίωρα από την ώρα που γεννηθήκατε που έχουν περάσει από τις 05.00 το πρωί. Μετά αντιστοιχείτε το πρώτο δίωρο στο ζώδιό σας, το δεύτερο δίωρο στο ζώδιο που ακολουθεί στο ζωδιακό κύκλο κ.ο.κ, μέχρι να «πέσετε» στο δίωρο που γεννηθήκατε.

Έτσι το παραπάνω άτομο θα μπορούσε να το υπολογίσει ως εξής:

Μεταξύ 05.00 και 07.00 θα έχει Ωροσκόπο Καρκίνο

Μεταξύ 07.00 και 09.00 θα έχει Ωροσκόπο Λέων

Μεταξύ 09.00 και 11.00 θα έχει Ωροσκόπο Παρθένο, μπίνγκο!

Το παραπάνω σύστημα δεν πιάνει σε κάθε περίπτωση, αλλά είναι αρκετά ακριβές, μέχρι να τσεκάρετε ονλάιν των ωροσκόπο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πάνε δυο χρόνια που δεν έχω μιλήσει στη γυναίκα μου, επειδή δεν θέλω να τη διακόψω."

Jules Renard, Γάλλος συγγραφέας

  • 325 - Αρχίζει επίσημα τις εργασίες της η Πρώτη Σύνοδος της Νίκαιας.
    1498 - Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
    1902 - Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Μάχη της Κρήτης.
    2002 - Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY