ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς να διπλώνω τα ρούχα μου άψογα

Σούπερ εύκολοι οδηγοί για ρούχα διπλωμένα σωστά, χωρίς τσαλακώματα. Επειδή κάποτε έπρεπε να μάθεις να το κάνεις, δεν νομίζεις;

Πώς να διπλώνω τα ρούχα μου άψογα

Γενικά, το δίπλωμα ρούχων αποτελεί μια τέχνη που δεν απασχολεί πολύ κόσμο. Είτε επειδή πολλοί από εμάς αρκούμαστε σε ένα απλό, αλλά όχι αποτελεσματικό δίπλωμα, είτε επειδή έχουμε την τάση να πετάμε όλα μας τα ρούχα πάνω σε μια καρέκλα που κάποια στιγμή θα λυγίσει από το βάρος. Κάτι φίλοι μας, όχι εμείς.

Κι επειδή κάτι φίλοι μας, όχι εμείς, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γίνουν ενήλικες και να μάθουν να διπλώνουν, βρήκαμε μερικούς τέλειους οδηγούς στο ίντερνετ, το μαγικό αυτό μέρος που σου μαθαίνει τα πάντα δωρεάν.

Για αρχή, το πιο βασικό. Τρεις πανέξυπνοι τρόποι να διπλώνετε τα μπλουζάκια σας, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να πιάνουν λιγότερο χώρο.


Τώρα, όταν ετοιμαζόμαστε για ταξίδι, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς θα βάλουμε τα ρούχα στην βαλίτσα, ώστε να έχουμε όσο περισσότερο χώρο ελεύθερο γίνεται—και για λόγους οργάνωσης, και για τα σουβενίρ που θα πάρουμε.


Περισσότερες συμβουλές για βαλίτσα από την Μαρί Κόντο, που ξέρει σίγουρα καλύτερα από εμάς περί οργάνωσης.


Ακόμα περισσότερη Μαρί Κόντο, αυτή τη φορά με μπλουζάκια. Είπαμε, την εμπιστευόμαστε.


Τέλος, εσώρουχα. Επειδή μάλλον δεν σκεφτήκατε πως και τα εσώρουχα μπορούν να πιάσουν ακόμα λιγότερο χώρο μέσα στην βαλίτσα. Κι όμως.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY