ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς να διπλώνω τα ρούχα μου άψογα

Σούπερ εύκολοι οδηγοί για ρούχα διπλωμένα σωστά, χωρίς τσαλακώματα. Επειδή κάποτε έπρεπε να μάθεις να το κάνεις, δεν νομίζεις;

Πώς να διπλώνω τα ρούχα μου άψογα

Γενικά, το δίπλωμα ρούχων αποτελεί μια τέχνη που δεν απασχολεί πολύ κόσμο. Είτε επειδή πολλοί από εμάς αρκούμαστε σε ένα απλό, αλλά όχι αποτελεσματικό δίπλωμα, είτε επειδή έχουμε την τάση να πετάμε όλα μας τα ρούχα πάνω σε μια καρέκλα που κάποια στιγμή θα λυγίσει από το βάρος. Κάτι φίλοι μας, όχι εμείς.

Κι επειδή κάτι φίλοι μας, όχι εμείς, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να γίνουν ενήλικες και να μάθουν να διπλώνουν, βρήκαμε μερικούς τέλειους οδηγούς στο ίντερνετ, το μαγικό αυτό μέρος που σου μαθαίνει τα πάντα δωρεάν.

Για αρχή, το πιο βασικό. Τρεις πανέξυπνοι τρόποι να διπλώνετε τα μπλουζάκια σας, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να πιάνουν λιγότερο χώρο.


Τώρα, όταν ετοιμαζόμαστε για ταξίδι, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς θα βάλουμε τα ρούχα στην βαλίτσα, ώστε να έχουμε όσο περισσότερο χώρο ελεύθερο γίνεται—και για λόγους οργάνωσης, και για τα σουβενίρ που θα πάρουμε.


Περισσότερες συμβουλές για βαλίτσα από την Μαρί Κόντο, που ξέρει σίγουρα καλύτερα από εμάς περί οργάνωσης.


Ακόμα περισσότερη Μαρί Κόντο, αυτή τη φορά με μπλουζάκια. Είπαμε, την εμπιστευόμαστε.


Τέλος, εσώρουχα. Επειδή μάλλον δεν σκεφτήκατε πως και τα εσώρουχα μπορούν να πιάσουν ακόμα λιγότερο χώρο μέσα στην βαλίτσα. Κι όμως.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY