ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα μάθω να πλέκω;

Αν ήθελες να μάθεις να πλέκεις, βρήκαμε μερικούς πολύ χρήσιμους οδηγούς. Επειδή, αλήθεια, δεν χρειάζεται να χρυσοπληρώνεις τα κασκόλ.

Πώς θα μάθω να πλέκω;

Το πλέξιμο είναι από τα πιο χαλαρωτικά πράγματα. Μας βοηθάει να καταπολεμήσουμε το στρες, αλλά κυρίως μας βοηθάει να φτιάξουμε μόνοι μας κασκόλ, σκουφιά και ρούχα μοναδικά, όπως ακριβώς τα θέλουμε εμείς. Και αν έχεις σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσεις το πλέξιμο, βρήκαμε μερικούς τέλειους οδηγούς για εσένα.

Μάθημα πρώτο: Πώς θα “ρίξουμε” τους αρχικούς πόντους.


Ένα εύκολο κασκόλ σε φθινοπωρινά χρώματα, επειδή των φρονίμων τα παιδιά…


Μια εσάρπα θα σας ενδιέφερε;


Την τεχνική πλεξίματος με τους καρπούς την γνωρίζατε;


Και μια πιο ιδιαίτερη τεχνική, με μεγάλους κόμπους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY