ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα μάθω να ζωγραφίζω;

Θέλετε να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε; Δώδεκα απλά και κατατοπιστικά βίντεο σας εξηγούν τα βασικά για να μπείτε στο καλλιτεχνικό πνεύμα.

Πώς θα μάθω να ζωγραφίζω;

Η ζωγραφική δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση.             

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, ακόμα και παντελώς αρχάριοι να είστε, θα καταφέρετε να ζωγραφίσετε ένα πρόσωπο, ένα μάτι, ένα ζωάκι ή ένα καρτούν.

Τι περιμένετε λοιπόν; Πιάστε μολύβια και ξεκινήστε!

Ζωγραφίστε μια κοπέλα με σωστές αναλογίες χρησιμοποιώντας την τεχνική των «κύκλωνΕύκολη εξάσκηση στο πώς να σκιτσάρετε ένα πρόσωποΡεαλιστική απεικόνιση ενός ματιού, με τη χρήση κάρβουνουΉ με απλό μολύβιΖωγραφική ενός κρεβατιού, εύκολα και γρήγοραΖωγραφίστε εύκολα ένα σκύλοΉ έναν σκύλο με τεχνική καρτούν σε δύο μόλις λεπτάΠώς θα ζωγραφίσετε μια τρισδιάστατη πεταλούδαΉ μια τρισδιάστατη σφαίραΕύκολη τεχνική για να ζωγραφίσετε έναν ρεαλιστικό λύκοΟι σωστές αναλογίες για να ζωγραφίσετε ένα πρόσωποΜια απλή και κατανοητή μέθοδος για να ζωγραφίσετε πρόσωπα με την τεχνοτροπία της Βυζαντινής Αγιογραφίας 

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY