ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος μου;

Αν η πλαστική δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας, δείτε με ποιους τρόπους θα μπορέσετε να «ανεβάσετε» την περιοχή του στήθους χωρίς νυστέρι.

Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος μου;

Δεν γεννήθηκαν όλες οι γυναίκες προικισμένες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ένα μικρό στήθος έχει τη γοητεία του. Αν όμως δεν σας αρκεί αυτή, τότε μπορείτε να το «ενισχύετε» με διάφορους τρόπους.

Παρακάτω παραθέτουμε τους πιο αποτελεσματικούς.

Το σωστό σουτιέν

Για να «ανεβάσετε» το στήθος σας αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε τις σωστές διαστάσεις του και να επιλέξετε το κατάλληλο σουτιέν. Δώστε βάση στην τοποθέτησή του, σιγουρευτείτε ότι εφαρμόζει ακριβώς κάτω απ’ το στήθος (καλό είναι να έχει μπανέλα) και ότι στηρίζεται καλά χωρίς να σας σφίγγει ή να σας προκαλεί δυσφορία.

Επιλέξτε μπλούζες με βολάν και φραμπαλά

Για να "γεμίσετε" την περιοχή, μπορείτε να φοράτε μπλούζες με βολάν που θα προσθέτουν τον απαραίτητο όγκο. Αν το κάνετε, κρατήστε πιο μίνιμαλ και σε μονοχρωμίες το παντελόνι ή την φούστα που θα φορέσετε.

Το σωστό μέικ απ

Επενδύστε στην τεχνική του contouring: Με μια βούρτσα παίρνετε λίγο ματ bronzer και περνάτε μια δόση την περιοχή ανάμεσα στα στήθη για να δώσετε βάθος. Μετά, με ένα highlighter σχηματίζετε δύο καμάρες στο πάνω όριο του στήθους μέχρι και το πλάι, οι οποίες ενώνονται στο σημείο ανάμεσα στα στήθη. Εν συνεχεία, με το bronzer και τη μεγάλη βούρτσα, ακολουθείτε τη γραμμή του highlighter από την πάνω μεριά. Τέλος, απλώνετε και «σβήνετε» με ένα βουρτσάκι.Φορέστε «ξώπλατα» φορέματα και μπλούζες

Πρόκειται περί distraction και όχι περί τονισμού του στήθους σας, όμως κάνει δουλίτσα. Απομακρύνετε τα βλέμματα από το στήθος σας και οδηγήστε τα στην πλάτη, φορώντας ένα φόρεμα ή μία μπλούζα που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη σας ή που δένουν με κορδόνι γύρω από τον λαιμό.

Ενισχυμένα σουτιέν

Σταθερή αξία, ένα σουτιέν με ενίσχυση κάνει θαύματα. Βρείτε ένα που εφαρμόζει σωστά πάνω σας, ισορροπώντας τις υπόλοιπες αναλογίες σας, και τολμήστε ένα ντεκολτέ ή ένα πιο στενό μπλουζάκι.

Και για την παραλία;

Φορέστε ένα τριγωνικό μαγιό, ένα στράπλες ή ένα μπουστάκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φορώντας οριζόντιες ρίγες ή διάφορα σχέδια δημιουργείται η ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους.

Μυϊκή ανόρθωση

Ο μυς του στήθους – ο μείζον θωρακικός – αν γυμναστεί σωστά μπορεί να «τραβήξει» το υπόλοιπο… σύστημα προς τα πάνω, δίνοντας την εντύπωση μεγαλύτερου μεγέθους. Πώς θα τον γυμνάσετε αποτελεσματικά; Δώστε βάση στο γυμναστήριο σε ασκήσεις όπως πιέσεις (πιέσεις αλτήρων, pushups) και ανοίγματα, όπως τα flyes με αλτήρες ή με λάστιχο.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα λεφτά θα σου αγοράσουν ένα σκύλο, αλλά όχι το κούνημα της ουράς του."

Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας

  • 1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Πραγματοποιείται η αποτυχημένη απόβαση της Διέππης στη Γαλλία από Καναδικές δυνάμεις
    1953 - Η CIA βοηθά στην ανατροπή της κυβέρνησης του Μοχάμεντ Μοσαντέκ στο Ιράν και την επάνοδο του Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί
    1960 - Με το σοβιετικό δορυφόρο "Σπούτνικ 5" εκτοξεύονται στο διάστημα και οι σκυλίτσες Στρέλκα και Μπέλκα
    1974 - Ένα μήνα μετά τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δολοφονείται στη Λευκωσία ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Κύπρο Ρότζερ Ντέϊβις
    1991 - Ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης στη Σοβιετική Ένωση πραγματοποιούν πραξικόπημα κατά του Προέδρου Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που τελικά κατέρρευσε σε τρεις μέρες

© 2002-2018 MEDIA2DAY