Πώς να βγάλεις χρήματα από το σπίτι

Μπορείς να βγάλεις χρήματα από το σπίτι; Ιδού μερικές ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις ένα εξτρά εισόδημα.
Πώς να βγάλεις χρήματα από το σπίτι
Πουλήστε όσα δεν χρειάζεστε
Έπιπλα, αντίκες, διακοσμητικά, μικροσυσκευές, περιοδικά, παλιά comics, βιβλία, ρούχα, μπορούν να γίνουν ωραιότατες αγγελίες στο ebay και να δώσουν μια «ανάσα» στα οικονομικά σας. 

…αλλά και όσα φτιάχνετε
Όχι μόνο στο ebay, αλλά και σε πλατφόρμες όπως το Etsy, μπορείτε να προβάλλετε δημιουργίες σας, από χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά, μπλουζάκια και ό,τι άλλο χειροτέχνημα βάζει ο νους σας και φτιάχνουν τα χεράκια σας, για να το πουλήσετε.

Διαχειριστείτε social media
Κάθε επιχείρηση, ακόμη και οι μικρότερες, πρέπει να έχουν πλέον έστω ένα Facebook και ένα Instagram account. Αν τα παίζετε στα δάχτυλα, μπορείτε να ξεκινήσετε διαχειριζόμενοι τις σελίδες κάποιας επιχείρησης ή κάποιου project φίλων ή συγγενών σας, και αν το κάνετε καλά, να είστε σίγουροι ότι θα μαθευτεί. Εντάξει, όχι σε κολοσσούς που πληρώνουν πολλά για τους social media managers τους, αλλά είπαμε, υπάρχουν και οι μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν τόσο μεγάλο budget, ούτε όμως και τόσο μεγάλες απαιτήσεις.

Κάντε μαθήματα μέσω Skype
Έχετε δίπλωμα ξένης γλώσσας που σας επιτρέπει να διδάσκετε; Πτυχίο που σας καθιστά ικανούς να βοηθάτε παιδιά σε σχολικά μαθήματα; Γνώσεις σε μουσικά όργανα ή οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα; Μπορείτε να αναλάβετε να κάνετε μαθήματα μέσω Skype, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι.

Γίνετε vloggers
Είναι η νέα τάση: Oι Youtubers και οι Instagram influencers παίρνουν ωραιότατες αμοιβές, ή έστω χορηγικά δωράκια από διαφημιζόμενες εταιρίες. Πώς; Αρκεί να έχετε μια κάμερα, να φτιάχνετε video ή posts με κέφι και μεράκι, λέγοντας τη γνώμη σας ή αναπτύσσοντας ένα δικό σας σύγχρονο concept, από κριτικές ή σχολιασμό μέχρι δοκιμές προϊόντων ή χιουμοριστικά σκετσάκια, και να γίνετε δημοφιλείς, συγκεντρώνοντας ικανό αριθμό followers.

Νοικιάστε τον χώρο σας στο AirBNB
Στην πλατφόρμα του AirBNB μπορείτε να «νοικιάσετε» σε επισκέπτες, εκτός από ολόκληρα σπίτια, και μεμονωμένα δωμάτια. Απλώς θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την φορολογία των ιδιωτών που συμμετέχουν σε αυτή την πλατφόρμα. 

Κάντε online… αγγαρείες
Ιστοσελίδες όπως το Clixsense, το MySurvey και το Focus Online σας δίνουν χρήματα ή πόντους που μεταφράζονται σε κουπόνια και δωροεπιταγές, για να συμμετέχετε σε έρευνες ή να πατάτε μερικά κλικ από τον υπολογιστή σας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v