ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για ανέργους

Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροφορικής για ανέργους, με στόχο την εισαγωγή των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, ως προγραμματιστές σε εταιρείες τεχνολογίας.

Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για ανέργους

Τη Social Hackers Academy σας την συστήσαμε πριν από ένα χρόνο ως τη μη κερδοσκοπική εταιρεία που διδάσκει προγραμματισμό και βρίσκει δουλειές σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τώρα μόλις ανακοίνωσαν ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης προγραμματισμού για Έλληνες ανέργους.

«Μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε, τα οποία συμπεριλαμβάνουν σεμινάρια πάνω σε soft skills και εκδηλώσεις δικτύωσης με εταιρείες, μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σ’ αυτά τα άτομα να ενταχθούν στην κοινωνία, αποκτώντας θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» σημειώνουν οι ίδιοι.

Μέχρι στιγμής, η Social Hackers Academy έχει βρει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 23 απόφοιτους και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 27 εταιρειών που συμβάλλουν στο έργο της και προσφέρουν θέσεις εργασίας ή/και μαθητείας σε αποφοίτους των προγραμμάτων της.

Σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα coding που προσφέρει ο οργανισμός

Το κύριο πρόγραμμα είναι ένα 7μηνο πρόγραμμα εκμάθησης και εξοικείωσης με τον κώδικα που ονομάζεται "Full-Stack Web Development Course", το οποίο εκπαιδεύει τους Έλληνες άνεργους στο πώς να αναπτύσσουν Ιστοσελίδες και εφαρμογές για το Internet, από το μηδέν. Οι φοιτητές διδάσκονται μέσα από ένα εντατικό μάθημα προγραμματισμού (front & back-end technologies), στο οποίο θα πρέπει να παραδίδουν εβδομαδιαίες εργασίες, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν υποστήριξη από την ομάδα του οργανισμού και τους καθηγητές, μέσω online εργαλείων επικοινωνίας.

Το Full-Stack Web Development Course περιλαμβάνει:
● 120 ώρες εκπαίδευσης σε ικανότητες προγραμματισμού.
● 30 ώρες εκπαίδευσης σε soft skills (CV, Linked-In κτλ).
● ευκαιρίες διασύνδεσης με εταιρείες του τεχνολογικού τομέα, μέσω μηνιαίων
εκδηλώσεων / συναντήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα:
● Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν όπως και ο εξοπλισμός (φορητοί υπολογιστές).
● Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.
● Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να έχουν κάρτα ΟΑΕΔ.
● Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσές μας, 3 φορές / εβδομάδα κατά τις βραδινές ώρες.
● Οι εκπαιδευτικοί είναι επαγγελματίες προγραμματιστές.

Πώς μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση;

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να εγγραφούν / συνδεθούν στην πλατφόρμα για να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να ολοκληρώσουν όλα τα βήματα. Ένα εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τα βήματα για τη χρήση της πλατφόρμας μπορείτε να βρείτε εδώ

Για πληροφορίες / ερωτήσεις:
SHA Ιστοσελίδα: www.socialhackersacademy.org
SHA Mail: admissions@socialhackersacademy.org
SHA Τηλέφωνο: 210-3003124

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY