ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

10 σημάδια ότι μισείς τη δουλειά σου

Δε λέμε να πηγαίνεις σφυρίζοντας χαρωπά στη δουλειά σου, όμως αυτά τα σημάδια μαρτυρούν πως… μαρτυράς κάθε ώρα και στιγμή εκεί.

10 σημάδια ότι μισείς τη δουλειά σου

Ναι, η ιδανική εργασία τη σήμερον ημέρα αποτελεί άπιαστο όνειρο, όμως αν υποφέρεις κάθε ώρα και λεπτά της ύπαρξής σου στη δουλειά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Δες τα σημάδια που μαρτυρούν ότι γίνεται καθημερινά Μάρτυρας για μερικά ψωροευρώ.

Αναρρωτική, κανονική, έκτακτη, σημαίας. Έχεις κάνει την απουσία σου συνήθεια, έχεις εξαντλήσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε άδεια και οι συνάδελφοί σου εκπλήσσονται κάθε φορά που σε βλέπουν παρών. Η αλήθεια είναι πως αν δεν φύγεις μόνος σου από ‘κει, κάποια στιγμή θα σε διώξουν με τις κλωτσιές.

Μετράς αντίστροφα τις μέρες και κάθε Παρασκευή κάνεις πάρτι στη σκέψη ότι το Σαββατοκύριακο έφτασε σχεδόν κι εσύ μπορείς επίσημα να ξεκινήσεις να τα πίνεις από τη στιγμή που θα σχολάσεις μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

 

Αχ, αυτό το βράδυ Κυριακής. Δε θες να έρθει ποτέ. Τόσο κρύο, τόσο θλιβερό, τόσο γκρίζο. Με τι μοιάζει, με τι μοιάζει. Α ναι, σαν τη δουλειά που έχεις να κάνεις τη Δευτέρα.

Η χειρότερή σου είναι όταν σε κοινή παρέα σου απευθύνει κάποιος την ερώτηση «κι εσύ για πες, τι δουλειά κάνεις»; Στην καλύτερη περίπτωση θα του απαντήσεις σύντομα και όσο ξερά γίνεται, στην χειρότερη θα σε πάρουν τα κλάματα στον ώμο του.Τους ξέρεις καιρό, κάνετε παρέα εκτός, τους αγαπάς, σε αγαπάνε και κάθε φορά που κάποιος παίρνει άδεια ή λείπει νιώθεις το απόλυτο κενό και βαρεμάρα. Οι συνάδελφοί σου είναι το μόνο που σε κρατά εκεί.

Περνάς τόσο άσχημα που κάθε φορά που τυχαίνει να περάσεις απ’ έξω από το κτίριο ή την περιοχή που δουλεύεις διαπερνούν ρίγη τη σπονδυλική σου στήλη, ενώ ενίοτε ρίχνεις και δύο φάσκελα προς τα ‘κει που πέφτει το γραφείο του προϊσταμένου σου.

Έχεις κατουρήσει στην είσοδο του κτιρίου. Ακραίο.

Η επίσκεψη στην τουαλέτα – ή το να προσποιείσαι ότι πας στην τουαλέτα – είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας σου. Μια ονειρεμένη έξοδος από τη μιζέρια κατά την οποία μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο που σε ευχαριστεί.

 

Η ποιότητα του ύπνου σου είναι άθλια από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη, μιας και το μυαλό σου συνεχώς περιστρέφεται γύρω από θέματα που αφορούν τη δουλειά σου.

Όλο αυτό σε έχει φθείρει τόσο πολύ ψυχολογικά που στο τέλος της ημέρας δεν έχεις ούτε τη δύναμη, ούτε την διάθεση ούτε την ενέργεια να εστιάσεις σε κάτι που πραγματικά σου αρέσει. Ή να στείλεις αλλού βιογραφικό.

Τέλος, αυτό το meme σε εκφράζει 100%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτό που θεωρούμε τάξη είναι η επικρατούσα μορφή χάους."

Kerry Thornley

  • 1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY