ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Ιστοσελίδα σου δίνει 1.700€ για να βλέπεις τηλεόραση

Κάτι μας λέει ότι σου βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου: 1.700€ για να δεις 100 ώρες τηλεόραση μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Ιστοσελίδα σου δίνει 1.700€ για να βλέπεις τηλεόραση

Βάζεις ένα επεισόδιο να δεις πριν πας για ύπνο, και πριν το καταλάβεις έξω ανατέλλει ο ήλιος και κελαηδούν τα πουλιά; Είναι οι μαραθώνιοι σειρών το αγαπημένο σου χόμπι; Τελείωσες το La Casa de Papel σε ένα Σαββατοκύριακο; Τότε αυτή η δουλειά είναι για ‘σένα.

Το site HowToWatch ψάχνει άνθρωπο να δει 100 ώρες τηλεόραση αυτό το φθινόπωρο, και πληρώνει 2.000 δολάρια –κάτι παραπάνω από 1.700€, δηλαδή.

Το HowtoWatch.com είναι ένα site με κριτικές και αναλύσεις σειρών που όλοι μας ξέρουμε και αγαπάμε: Το This Is Us, το Empire, το Grey's Anatomy, το Game of Thrones, το Suits και πολλά, πολλά ακόμη.

«Εδώ στο HowtoWatch.com πασχίζουμε να συστήσουμε τις καλύτερες τηλεοπτικές επιλογές στους αναγνώστες μας» αναφέρει η αγγελία. «Ψάχνουμε κάποιον τόσο παθιασμένο με το TV-streaming (σ.Σ. τις υπηρεσίες τύπου Netflix) όσο κι εμείς για να παρακολουθήσει 100 λεπτά περιεχομένου αυτό το φθινόπωρο, και να μας γράψει γι’ αυτό».

Αν πάρεις τη δουλειά, θα έχεις πρόσβαση σε επτά live-streaming πλατφόρμες, από τις οποίες θα πρέπει να παρακολουθήσεις περίπου 14 ώρες live προγράμματος: Συνολικά 100 περίπου ώρες, μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2018. Το ποιες εκπομπές θα παρακολουθήσεις και πότε, εξαρτάται αποκλειστικά από ‘σένα.

Οι μόνες προϋποθέσεις είναι να είσαι πάνω από 18 ετών και να έχεις ενεργή παρουσία στα social media.

Είναι η δουλειά των ονείρων σου; Κάνε αίτηση, εδώ.

SPONSORED LINKS

"Ο κυνισμός είναι το υποκατάστατο του διανοητικά ανάπηρου για την ευφυΐα."

Russell Lynes

  • 1793 - Θάνατος του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού, Ζαν Σιλβέν Μπαγί.

    1990 - Στέφεται Αυτοκράτορας στην Ιαπωνία ο Ακιχίτο.

© 2002-2018 MEDIA2DAY