ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΚΑΡΙΕΡΑ

Χαμός για μια θέση εργασίας σε καταφύγιο με γάτες

Τρεις χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε σε τρεις μέρες η αγγελία του καταφυγίου στη Σύρο, που ζητούσε γατο-φύλακα με 600€.

Χαμός για μια θέση εργασίας σε καταφύγιο με γάτες

Αν είχατε πρόσβαση στο ίντερνετ τελευταία, πιθανότατα κάπου πήρε το μάτι σας αυτή τη βάιραλ αγγελία για τη δουλειά των ονείρων κάθε γατόφιλου: Καλός μισθός, αυτοκίνητο, σπίτι, ωραιότατο σπίτι με πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς, και αυλή με θέα στο Αιγαίο, λίγα βήματα μακριά από μια από τις ωραιότερες παραλίες της Σύρου. Και το μόνο που θα είχες να κάνεις ήταν να φροντίζει 70 γάτες για τέσσερις ώρες την ημέρα.

Την αγγελία έβαλε η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου, Joan Bowell, την προηγούμενη εβδομάδα στο Facebook. Οι αιτήσεις που έλαβε ξεπέρασαν τις τρεις χιλιάδες.

«Κάναμε μια ήσυχη δουλειά σε ένα ελληνικό νησί –αλλά όχι πια» δήλωσε στην Telegraph ο σύζυγος της κ. Bowell, Richard.

Οι δυο τους έχουν επιστρατεύσει πέντε εθελοντές απ’ όλη την Ευρώπη για να ξεδιαλέξουν τις αιτήσεις και να περιορίσουν τον αριθμό των υποψηφίων από 3.000 σε μάξιμουμ 100.

Υπάρχουν οι αιτήσεις που ξεκινούν «πάντα ήθελα να ζήσω σε ένα ελληνικό νησί», εκείνοι που λένε «είμαι ο άνθρωπός σας» και αυτοί που ρωτάνε «τι κρύβεται πίσω από αυτό;» και ζητούν να μάθουν περισσότερα για την φιλοσοφία του καταφυγίου.

«Αυτοί είναι που μας τραβάνε την προσοχή» δήλωσε ο κύριος Bowell για τους τελευταίους. «Μερικές φορές, οι ψίθυροι ακούγονται περισσότερο».

Η θέση περιλαμβάνει μισθό 600 ευρώ, διαμονή σε σπίτι με πληρωμένους λογαριασμούς και καλύπτει φυσικά όλα τα κτηνιατρικά έξοδα των γάτων. Η δουλειά ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: Telegraph.co.uk 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός από κάποιους που το στερούνται."

Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

  • 1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.

    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY