ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Σε ποια φεστιβάλ του Αυγούστου θα πάμε;

Πολύ δυνατός ο φεστιβαλικός Αύγουστος, με πολλές και διαφορετικές επιλογές. Κι εμείς διαλέγουμε αυτές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή.

Σε ποια φεστιβάλ του Αυγούστου θα πάμε;

Τα καλοκαιρινά φεστιβάλ συνεχίζουν δυναμικά και μέσα στον Αύγουστο, με πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις να μας έχουν τραβήξει την προσοχή. Κι εμείς διαλέξαμε μερικές από τις αγαπημένες μας και σου προτείνουμε να πας… εντός και εκτός Αθηνών.

«Στη Σκιά Των Βράχων 2019»
Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού», Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Ξεκίνησε από του Ιούνιο και θα συνεχίζεται μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Την Τρίτη 27 Αυγούστου, θα ανεβεί η παράσταση Δον Ζουάν του Μολιέρου, με Νίκο Κουρή, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάκη Παπαδημητρίου.
Εισιτήρια: 18 €, Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, άνω των 65) 14 €. Προπώληση: 15 €
Για περισσότερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, κάντε κλικ εδώ

Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2019
Μέχρι τις 10 Αυγούστου
Η παράσταση δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά σίγουρα θα σου προτείνουμε να μην χάσεις τις Νεφέλες του Αριστοφάνη, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στις 2/8, στις 21.00, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, κάνε κλικ εδώ
Μια ημέρα μετά, θα σε προτρέψουμε να παρακολουθήσεις την Τελετουργία της Αρμονίας, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, μια μαγική συναυλία στην οποία συμμετέχουν η Εθνική Ορχήστρα της Κίνας και η ξακουστή Παιδική Χορωδία του Σάλτσμπουργκ. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, κλικ εδώ

11o Ziria Music Festival
29, 30, 31 Αυγούστου 2019, Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας
Ελεύθερο και συμμετοχικό φεστιβάλ, πιστό και φέτος στην παράδοση που το θέλει κάθε χρόνο πιο πλούσιο και σημαντικό από το προηγούμενο. Μια τριήμερη μαραθώνια μουσική (και όχι μόνο) γιορτή σε φανταστικό περιβάλλον, με δύο σκηνές και με εναλλακτικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, παιδιά και σκυλιά.
Εκτός από τις συναυλίες συγκροτημάτων όπως οι The Burger Project και οι Nightstalker, θα υπάρξουν εικαστικές εκθέσεις, σεμινάρια φωτογραφίας και πεζοπορικοί περίπατοι. Για ολόκληρο το πρόγραμμα, κλικ εδώ


Φεστιβάλ Φιλίππων 2019
Μέχρι τις 31 Αυγούστου, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων Καβάλας
Το 62ο Φεστιβάλ Φιλίππων είναι εδώ, και φέτος αντλεί τις θεματικές του από την Οδύσσεια. Εδώ θα σου προτείνουμε να μην χάσεις την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, στις 24 Αυγούστου, από το ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού, με την νικήτρια του 11ου Θεατρικού Βραβείου Μελίνα Μερκούρη, Ανθή Ευστρατιάδου στον ομώνυμο ρόλο.

5ο Φεστιβάλ Δάσους στη Θεσσαλονίκη
Μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου
Με κέντρο το Θέατρο Δάσους και το Θέατρο Γης, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, στο Βασιλικό Θέατρο και στη Μονή Λαζαριστών, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο. Από αυτές, εμείς θα σου προτείνουμε τον Προμηθέα Δεσμώτη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στο Θέατρο Δάσους, στις 20 και 21 Αυγούστου. Στις 28 Αυγούστου, πάλι στο Θέατρο Δάσους, θα μπορούμε να απολαύσουμε το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του William Shakespeare. Για το πλήρες πρόγραμμα, ένα κλικ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY