ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Η Σαντορίνη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για φέτος

Ο καλύτερος, ωραιότερος, κορυφαιότερος προορισμός του πλανήτη για το 2019 είναι η Σαντορίνη, λένε οι αναγνώστες του Global Traveler.

Η Σαντορίνη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για φέτος

Οι αναγνώστες του Global Traveler, αμερικάνικου περιοδικού που απευθύνεται σε ταξιδιώτες με μεγάλο budget, αποφάνθηκαν: Η Σαντορίνη είναι ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός του πλανήτη για φέτος.

Στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό, κορυφαίοι προορισμοί αναδείχθηκαν επίσης η Μύκονος και η Κρήτη, που τερμάτισαν εντός 10άδας.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού, Francis Gallagher, είπε χαρακτηριστικά: «Το γεγονός πως η Σαντορίνη κερδίζει για έκτη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες μας αναγνωρίζουν το καλύτερο όταν το βλέπουν. Και το καλύτερο είναι η Σαντορίνη, που με το εντυπωσιακό τοπίο της και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, αποτελεί μια ακαταμάχητη επιλογή διακοπών».

Οι πρωτιές, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μεταξύ άλλων, νικητές αναδείχθηκαν η Ελλάδα συνολικά στην κατηγορία Καλύτεροι Ιστορικοί Προορισμοί Διεθνώς και η Μύκονος στην κατηγορία Καλύτερες Παραλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY