ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

H American Airlines ξεκινά απευθείας σύνδεση Αθήνα-Σικάγο

Την Αθήνα με το Σικάγο θα συνδέει απευθείας από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου η American Airlines.

H American Airlines ξεκινά απευθείας σύνδεση Αθήνα-Σικάγο

Την Αθήνα με το Σικάγο θα συνδέει απευθείας από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου η American Airlines ανταποκρινόμενη στην ισχυρή δυναμική της ελληνικής τουριστικής αγοράς αλλά και στις συνεχώς ανοδικές αφίξεις των Αμερικανών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πρόκειται για καθημερινή πτήση και εκτιμάται ότι θα έχει θερμή υποδοχή από το επιβατικό κοινό.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύνδεση - δρομολόγιο της εταιρείας αφού ήδη προσφέρει θερινή εποχική πτήση από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια. «Η νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με το Σικάγο είναι μια πρεμιέρα που θα βρει εξαιρετική υποδοχή από τους πελάτες μας» δήλωσε ο Angelo Camilleti, Sales Manager, Southeast Europe, της Αmerican Airlines, σημειώνοντας πως όσοι πελάτες επιθυμούν μπορούν να συνεχίζουν την πτήσης τους αφού η εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 500 καθημερινές αναχωρήσεις από Σικάγο ( O' Hare International Airport) προς προορισμούς στη Β. Αμερική, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Η American Airlines πραγματοποιεί καθημερινά 6.700 πτήσεις σε 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η καλοκαιρινή εποχική πτήση θα πραγματοποιείται με το τελευταίας τεχνολογίας Boeing 787-8 αεροσκάφος της American.

Όσον αφορά τις τιμές, για αρχές Ιουνίου κυμαίνονταν στα 706€ με επιστροφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο πολιτισμός είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο κάτι περισσότερο από ένα ατύχημα του σύμπαντος."

Αντρέ Μαλρώ, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

  • 1912 - Ξεσπάει ο Α' Βαλκανικός Πόλεμος.
    1922 - Ιδρύεται το BBC.
    1979 - Ο Οδυσσέας Ελύτης τιμάται με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY