ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

10 σούπερ προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια τώρα

Έχεις 41€; Έχουμε ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα για Βερόνα. Και άλλα καλά νέα, για τα ανοιξιάτικα ταξιδάκια που θα μπεις στον πειρασμό να κλείσεις εδώ και τώρα.

10 σούπερ προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια τώρα

Στο ρομάντζο της Βερόνας και του ιταλικού βορρά μας πετά η Volotea με μόλις 41€ πήγαινε-έλα απευθείας από την Αθήνα στα τέλη Μαΐου. Περιλαμβάνεται χειραποσκευή έως 10 κιλά.

Καζαμπλάνκα με 121€ σε πάει και σε φέρνει η Aegean στις αρχές Μαΐου, χειραποσκευής περιλαμβανομένης.

Στη Μάλτα με 46€ πάει κι έρχεται η Ryanair, και αν χρειάζεσαι μαζί σου αποσκευή έως 10 κιλά, προσθέτεις άλλα 16€ στην τιμή.

Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο, και η Aegean προσγειώνεται εκεί με 101€ από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Και χειραποσκευή μέσα στην τιμή και απ’ όλα.

Στον ιταλικό νότο, και πιο συγκεκριμένα στη Νάπολη, αναλαμβάνει να μας πετάξει η EasyJet, με 80€ πήγαινε-έλα, μαζί με την χειραποσκευή μας.

Είστε για μια βολτίτσα ως τη Βαλτική; Με 75€ μας πηγαινοφέρνει στο Βίλνιους η Wizzair. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση από την Αθήνα 31 Μαρτίου και επιστροφή στις 3 ή στις 10 Απριλίου. Συν 24€ αν θέλεις να πάρεις μαζί σου και χειραποσκευή έως 10 κιλά.

Σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Πολωνίας, το θαλασσινό Γκντανσκ πετά η Ryanair (δεν είναι και ακριβώς νέο αυτό, σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Πολωνίας πετά η Ryanair) με 59€ πήγαινε-έλα στα τέλη Μαΐου. Συν 16€ προαιρετικά για τη χειραποσκευή.

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας πετά απευθείας πλέον η Aegean και οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 117€ πήγαινε-έλα στα μέσα Απριλίου, μαζί με τη χειραποσκευή.

Τη καλύτερη τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή για Παρίσι την έχει η Transavia: 117€ πήγαινε-έλα στις αρχές Μαΐου. Περιλαμβάνεται χειραποσκευή έως 10 κιλά.

“And before I leave, let me show you Tel Aviv” που έλεγε κι εκείνο το τραγούδι της Eurovision. Με 66€ πας κι έρχεσαι με τη Ryanair Τελ Αβίβ, στα μέσα Μαΐου. Βαλιτσούλα μπορεί και να μη χρειαστείς μες στο κατακαλόκαιρο, πάντως αν την θέλεις συν 16€.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ένας άντρας που δεν λέει ψέματα σε μια γυναίκα, δεν νοιάζεται πολύ για τα αισθήματά της."

Olin Miller, 1918-2002, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1054 - Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθόδοξης εκκλησίας και της εκκλησίας της Ρώμης.
    1944 - Πραγματοποιείται αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αδόλφου Χίτλερ στο αρχηγείο του στο Ράστενμπουργκ.
    1969 - Οι αστροναύτες Νηλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Ώλντριν γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που προσεδαφίζονται στη Σελήνη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY