ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Κλείσε τώρα ταξίδια για την άνοιξη

Έχεις 39€; Έχουμε ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα για Σικελία τον Μάιο. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα διψήφια αεροπορικά για την άνοιξη.

Κλείσε τώρα ταξίδια για την άνοιξη

της Ηρώς Κουνάδη

Το Πάσχα που πέφτει φέτος αργά (28 Απριλίου, για τους περίεργους ανάμεσά μας που δεν το έχουν κοιτάξει ήδη) μας αφήνει μεγάλα περιθώρια για ανοιξιάτικα ταξίδια στο εξωτερικό, καθότι αν εξαιρέσουμε το τετραήμερό του που «τσιμπάει» τις τιμές έχουμε στη διάθεσή μας σχεδόν όλο τον Απρίλιο και όλο τον Μάιο για ένα ταξιδάκι-αστραπή σε τιμές έκπληξη. Φύγαμε;

Στη Μάλτα με 47€ μας πάει και μας φέρνει η Ryanair στις αρχές Απριλίου, που εκεί θα είναι ήδη καλοκαίρι. Αν θέλετε να πάρετε μαζί και μια μικρή αποσκευή, προσθέτετε 16€.

Στον ιταλικό νότο, και συγκεκριμένα στη Νάπολη, μας πετά η EasyJet σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 71€ στις αρχές Μαΐου.

Τι θα λέγατε για μια Κωνσταντινούπολη; 94€ θέλει η Aegean πήγαινε-έλα για τις αρχές Μαΐου, χειραποσκευής περιλαμβανομένης.

Η Volotea πάει από την Αθήνα απευθείας στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και γυρίζει, με 94€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή έως 10 κιλά.

Καζαμπλάνκα με 107€ πήγαινε-έλα έχει να προτείνει επίσης η Aegean, στις αρχές Μαΐου. Περιλαμβάνεται η χειραποσκευή.

Βαλτική έχεις πάει καθόλου; Η Wizzair σε πάει, εσένα και τη χειραποσκευή σου, στο Βίλνιους με 149€ πήγαινε-έλα.

Μιλώντας για τη Wizzair, στο Luton του Λονδίνου προσγειώνεται με 45€ αλέ-ρετούρ, στις αρχές Μαΐου (για την ακρίβεια, αναχώρηση από την Αθήνα την Τετάρτη 8/5 και επιστροφή την Δευτέρα 13/5).

Στο αιώνιο καλοκαίρι του Τελ Αβίβ μας πετά η Ryanair, με 49€ πήγαινε-έλα στα μέσα Μαΐου. Για χειραποσκευή έως 10 κιλά, προσθέστε 12€.

Με 47€ επίσης πας κι έρχεσαι Κρακοβία, με τη Ryanair. Συν 16€ για τη γνωστή χειραποσκευή.

Βενετία με 74€ πάει και επιστρέφει η Volotea, στις αρχές Μαΐου. Η χειραποσκευή συμπεριλαμβάνεται.

Μήπως θες να πας ένα Δουβλίνο; Η Ryanair αναλαμβάνει να σε πετάξει εκεί με 90€ στα μέσα Μαΐου, συν 20€ προαιρετικά για χειραποσκευή.

Και η φθηνότερη όλων, η υπέροχη Σικελία (η Κατάνια, για την ακρίβεια, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της) απέχει μόλις 39€ πήγαινε-έλα με τη Ryanair στις αρχές Μαΐου. Αν θέλετε και χειραποσκευή, προσθέτετε 16€.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY