ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

6 νέοι προορισμοί από 95€ από την Aegean

Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Βαλένθια, Σαράγιεβο, Ίμπιζα και Τύνιδα μας πετά από σήμερα η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 95€ πήγαινε-έλα.

6 νέοι προορισμοί από 95€ από την Aegean

Ξέρεις τι ωραίο που είναι το Σαράγιεβο; Έχεις πάει ποτέ Καζαμπλάνκα; Θέλεις μήπως να παρτάρεις ως το ξημέρωμα στην Ίμπιζα, ή να ζήσεις ως άλλη Loreena McKennitt νύχτες μαγικές στο Μαρακές;Οι νέες πτήσεις της Aegean είναι όλες μία και μία, κι εμείς δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε.

Το Σαράγιεβο, η ωραιότερη μάλλον πόλη των Βαλκανίων, ξεκινά από μόλις 98€ τον Ιούνιο του 2019, η Βαλένθια, η πύλη για τον ισπανικό νότο, δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 113€, πήγαινε-έλα πάντα, η Καζαμπλάνκα από τον Μάιο θα βρίσκεται 121€ μακριά μας, το Μαρακές έχει 112€ τον ερχόμενο Απρίλιο, η άλλη Μύκονος της Μεσογείου, η Ίμπιζα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο με 130€ και η πρωτεύουσα της Τυνησίας επίσης από τον Ιούνιο κοστίζει μόλις 95€ πήγαινε-έλα.

Καλά ταξίδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY