ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

6 νέοι προορισμοί από 95€ από την Aegean

Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Βαλένθια, Σαράγιεβο, Ίμπιζα και Τύνιδα μας πετά από σήμερα η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 95€ πήγαινε-έλα.

6 νέοι προορισμοί από 95€ από την Aegean

Ξέρεις τι ωραίο που είναι το Σαράγιεβο; Έχεις πάει ποτέ Καζαμπλάνκα; Θέλεις μήπως να παρτάρεις ως το ξημέρωμα στην Ίμπιζα, ή να ζήσεις ως άλλη Loreena McKennitt νύχτες μαγικές στο Μαρακές;Οι νέες πτήσεις της Aegean είναι όλες μία και μία, κι εμείς δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε.

Το Σαράγιεβο, η ωραιότερη μάλλον πόλη των Βαλκανίων, ξεκινά από μόλις 98€ τον Ιούνιο του 2019, η Βαλένθια, η πύλη για τον ισπανικό νότο, δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 113€, πήγαινε-έλα πάντα, η Καζαμπλάνκα από τον Μάιο θα βρίσκεται 121€ μακριά μας, το Μαρακές έχει 112€ τον ερχόμενο Απρίλιο, η άλλη Μύκονος της Μεσογείου, η Ίμπιζα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο με 130€ και η πρωτεύουσα της Τυνησίας επίσης από τον Ιούνιο κοστίζει μόλις 95€ πήγαινε-έλα.

Καλά ταξίδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY