ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Φθηνά αεροπορικά για καλοκαίρι τώρα

Δεν αντέχεις άλλο χειμώνα; Σε καταλαβαίνουμε. Με 100€ ή και λιγότερα βρήκαμε εισιτήρια για το αιώνιο καλοκαίρι.

Φθηνά αεροπορικά για καλοκαίρι τώρα

της Ηρώς Κουνάδη

Βαρέθηκες τα χιόνια και τις μονοψήφιες θερμοκρασίες; Πιστεύεις ότι είναι άδικο αυτό που μας συμβαίνει, όταν οι γείτονες λίγο νοτιότερα έχουν σχεδόν αιώνιο καλοκαίρι; Υποφέρεις σε διαμέρισμα χωρίς θέρμανση; Σε νιώθουμε. Και σου έχουμε σχεδόν τζάμπα αεροπορικά για να πας εσύ να βρεις το καλοκαίρι, αφού δεν έρχεται ο καλός καιρός σε εμάς.

Στο αιώνιο καλοκαίρι της Βηρυτού μας πετά η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 111€ πήγαινε-έλα, σε διάφορες ημερομηνίες του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου. Στην τιμή περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή έως 8 κιλά.Με 60€ πας κι έρχεσαι ένα ωραιότατο Σαββατοκύριακο στο Μαρακές, με τη Ryanair (η τιμή ισχύει, μεταξύ άλλων ημερομηνιών, για αναχώρηση την Παρασκευή 15/2 και επιστροφή τη Δευτέρα 18/2). Αν θέλετε να πάρετε μαζί και μια χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά, θα υπολογίσετε 16€ έξτρα –οπότε 76€ πήγαινε-έλα το σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα - Μαρόκο: Χίλιες και μία νύχτες ταξιδιού

Με 62€ πας στην Άκαμπα της Ιορδανίας, πετάγεσαι και μέχρι την μυθική Πέτρα, δυο ωρίτσες όλες κι όλες, κάνεις και τις βουτιές σου στην Ερυθρά Θάλασσα, και επιστρέφεις στην Αθήνα. Την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση από την Αθήνα την Παρασκευή 15/2 και επιστροφή την Παρασκευή 22/2, με τη Ryanair. Με μια χειραποσκευή ως 10 κιλά, η τελική τιμή βγαίνει 78€.

Διαβάστε περισσότερα - Τι είναι η Άκαμπα και γιατί να πας εκείΣούπερ καιρό θα έχει κατά τα τέλη Φεβρουαρίου και η Μάλτα, και η Ryanair αναλαμβάνει να σας προσγειώσει εκεί με 82€ πήγαινε-έλα, συν 16€ προαιρετικά για τη γνωστή χειραποσκευή των 10 κιλών.

Διαβάστε περισσότερα - Στη Μάλτα έχει ακόμα καλοκαίρι!Δεν πιστεύουμε να το ξεχνάτε, αλλά εκεί στον νότο είναι και η Κύπρος, και η Aegean αναλαμβάνει να μας προσγειώσει στη Λάρνακα με 89,20€ πήγαινε-έλα, χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά περιλαμβανομένης.

Διαβάστε περισσότερα - 10 καλοί λόγοι να πας τώρα στην Κύπρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η συνήθεια είναι το εκτροφείο των σφαλμάτων."

Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

  • 1282 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μιχαήλ Η'
    1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2019 MEDIA2DAY