ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Ιδού τα φθηνότερα νησιά για διακοπές

Ποια ελληνικά νησιά ενδείκνυνται για διακοπές χωρίς να πληρώσετε μια περιουσία στη διαμονή; Ιδού οι πιο low budget επιλογές ανά σύμπλεγμα νησιών.

Ιδού τα φθηνότερα νησιά για διακοπές

Ξεψαχνίσαμε τις μηχανές αναζήτησης καταλυμάτων, είδαμε «τι παίζει» από τιμές σε κάθε νησί για την υψηλή περίοδο, εκεί, στα τέλη Ιουλίου και σας μεταφέρουμε τα νησιά με τις χαμηλότερες τιμές. Οι αριθμοί που αναφέρονται αντιστοιχούν στα φθηνότερα δίκλινα που εντοπίσαμε – για περισσότερες ανέσεις θα υπολογίσετε παραπάνω, αλλά πάντα αναλογικά.

Στις Κυκλάδες…

Η Σύρος είναι μια καλή επιλογή στις Κυκλάδες, αφού διαθέτει άφθονες επιλογές διαμονής και οι τιμές περιλαμβάνουν όλο το εύρος… πορτοφολιών, σε τιμές από 40€ το δίκλινο στην υψηλή περίοδο. Στην Τήνο, οι πιο οικονομικές επιλογές βρίσκονται στην Χώρα και ξεκινούν επίσης από 40€ το δίκλινο, ενώ στην Πάρο και στη Νάξο υπάρχουν αρκετές επιλογές από 45-50€, καθώς και hostel ή camping με αρκετά λιγότερα. Παρά τη φήμη της, η Άνδρος έχει επίσης οικονομικές επιλογές (όχι στη Χώρα, αλλά) στο Μπατσί και στο Γαύριο (από 45€).
Διαβάστε περισσότερα – 20 κορυφαίες εμπειρίες στις Κυκλάδες 

Στα Δωδεκάνησα και το Βορειοανατολικό Αιγαίο…

Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα – ίσως χρειαστείτε περισσότερα χρήματα για την μεταφορά σας σε κάποιο από τα νησιά, αλλά θα εξισορροπήσετε το κόστος με αυτό της διαμονής. Στη Ρόδο οι επιλογές ακόμα και την υψηλή περίοδο ξεκινούν από τα 30-40€ το δίκλινο, στην Κω από 35€, στην Σάμο και την Κάλυμνο από 30€, στη Χίο από 40€ και στη Λέσβο από μόλις 25€ το δίκλινο.
Διαβάστε περισσότερα – 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο Βόρειο Αιγαίο
Οι εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις στα Δωδεκάνησα 

Στις Σποράδες…

Πιο ακριβές αποδεικνύονται η Σκιάθος και η Αλόννησος, ενώ η Σκόπελος είναι η οικονομικότερη εκ των Βορείων Σποράδων – στην υψηλή περίοδο εντοπίσαμε τιμές από 35€. Σχετικά οικονομική είναι και η Σκύρος, με επιλογές από 45-50€.
Διαβάστε περισσότερα – Οι ωραιότερες παραλίες των Σποράδων

Στα Επτάνησα…

Εδώ κάνουμε οικονομία και στα ακτοπλοϊκά (οι ναύλοι είναι πολλές φορές χαμηλότεροι σε σχέση με τις αθηναϊκές αναχωρήσεις), αλλά και με την διαμονή, ειδικά στα μεγαλύτερα νησιά που έχουν πολλή προσφορά: Στην Κέρκυρα βρίσκουμε επιλογές από 30€ την υψηλή περίοδο, στην Λευκάδα από 45-50€ (αλλά γλιτώνουμε και τα ακτοπλοϊκά), στην Κεφαλονιά από 40€ και στην Ζάκυνθο από 40-45€.
Διαβάστε περισσότερα – 10 λόγοι που αγαπάμε το Ιόνιο

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY