ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

10 σούπερ προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια τώρα

Έχεις 41€; Έχουμε ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα για Βερόνα. Και άλλα καλά νέα, για τα ανοιξιάτικα ταξιδάκια που θα μπεις στον πειρασμό να κλείσεις εδώ και τώρα.

Tα μεγαλύτερα ονόματα της dance σκηνής στο EXIT Festival

Μετά τους Carl Cox, και Paul Kalkbrenner το μεγάλο φεστιβάλ συνεχίζει ακάθεκτο με Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Maceo Plex κ.α.

Κουίζ: Σε ποια χώρα είναι αυτό;

Πόλεις, αξιοθέατα, έρημοι και βουνά σε προκαλούν να αποδείξεις πόσο καλή Γεωγραφία ξέρεις. Δεν θα είναι εύκολο, όμως…

8 τέλεια βιντεάκια για την Ελλάδα

Οι βουτιές, οι παραλίες, η Αθήνα, οι ιστορίες της, η θάλασσα, οι μουσικές της και όλα τα ωραία και ελληνικά σε 8 βιντεάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Πού πετάς με κάτω από 100€ από την Αθήνα

Ποιος μας πάει στο Παρίσι, και ποιος στη Μάλτα; Μια περιεκτική λίστα για να ξέρεις ποια low cost πετάει πού, απευθείας από την Αθήνα.

2 ελληνικές παραλίες στις καλύτερες του κόσμου

Κάντε πρόβα καλοκαιρινή και δείτε ποιες δύο παραλίες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες του κόσμου σύμφωνα με το TripAdvisor.

Έτσι διαφημίζαμε την Ελλάδα πριν από 100 χρόνια

Μια νοσταλγική αναδρομή στις αφίσες του ΕΟΤ, που ταξίδευαν την φήμη της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου τον προηγούμενο αιώνα.

Κλείσε τώρα ταξίδια για την άνοιξη

Έχεις 39€; Έχουμε ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα για Σικελία τον Μάιο. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα διψήφια αεροπορικά για την άνοιξη.

Πράγματα που θα καταλάβεις αν λατρεύεις τα ταξίδια

Αν μετράς όλα σου τα λεφτά σε αεροπορικά εισιτήρια, είσαι δικός μας. Και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον εθισμό σου το πάθος σου για τα ταξίδια.

Νέα Υόρκη με 309€ πήγαινε-έλα κανείς;

Απευθείας Αθήνα-Νέα Υόρκη πετά φέτος το καλοκαίρι η Norwegian, με τιμές που ξεκινούν από τα 169€ για απλή μετάβαση.

SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY