ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Απίστευτα κόλπα για τη διαμονή σου στο ξενοδοχείο

Πολύτιμες συμβουλές και μυστικά ανθρώπων που έχουν φάει τα νιάτα τους στα ξενοδοχεία, υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σου εκατό φορές καλύτερη.

Απίστευτα κόλπα για τη διαμονή σου στο ξενοδοχείο

Ξέχασες τον φορτιστή σου σπίτι; Απλά ρώτα στη ρεσεψιόν. Πολλά ξενοδοχεία έχουν ολόκληρες κούτες γεμάτες φορτιστές που ξεχνάνε οι πελάτες τους.

Σε ξυπνάει η πρώτη ηλιαχτίδα που μπαίνει στο δωμάτιό σου; Αυτό το κόλπο θα αλλάξει τη ζωή σου:Αν σε ρωτήσουν κατά τη διάρκεια του check-in μήπως θέλεις να πληρώσεις τη διαφορά στην τιμή για να αναβαθμίσεις το δωμάτιό σου, πες όχι. Συχνά η ρεσεψιόν καταφεύγει σε αυτή την λύση όταν το δωμάτιο έχει κατά λάθος κλειστεί δύο φορές –αν πεις όχι, και έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση, θα σου αναβαθμίσουν το δωμάτιο δωρεάν.

Πάρε μαζί σου ένα μικρό πολύμπριζο, για να απαλλαγείς από τον εφιάλτη της μιας πρίζας ανά δωμάτιο.

Αν έχεις φέρει μαζί σου ρούχα που τσαλακώθηκαν στη βαλίτσα, κρέμασε τα σε μια κρεμάστρα στην πόρτα του μπάνιου. Οι ατμοί από το ντους θα τα ισιώσουν σε μεγάλο βαθμό.

Αν σε ανησυχούν όλες αυτές οι έρευνες που λένε πως κανείς ποτέ δεν καθαρίζει πραγματικά τα τηλεκοντρόλ, κατέβασε μια εφαρμογή remote control στο κινητό σου. Ναι, υπάρχουν τέτοιες, και ναι, δουλεύουν σχεδόν με κάθε τηλεόραση.

Εναλλακτικά, τύλιξε το τηλεκοντρόλ με το πλαστικό σκουφάκι που θα βρεις στο μπάνιο.

Πηγή: Bored Panda

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναχοί της αστικής κοινωνίας."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

  • 1837-Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
    1990- Με το Νόμπελ Ειρήνης βραβεύεται ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
    1999-Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

© 2002-2019 MEDIA2DAY