ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έτσι θα μοιάζει το βορειότερο ξενοδοχείο του κόσμου

Φαντάζεσαι να ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και να βλέπεις το Βόρειο Σέλας να χορεύει στον νυχτερινό ουρανό;

Έτσι θα μοιάζει το βορειότερο ξενοδοχείο του κόσμου

Το βορειότερο ξενοδοχείο του κόσμου θα ανοίξει σύντομα στον Βόρειο Πόλο το ταξιδιωτικό γραφείο Luxury Action, τοποθετώντας θερμαινόμενα, γυάλινα ιγκλού… στο τελευταίο σύνορο της ανθρωπότητας.

Ο Βόρειος Πόλος «είναι ένας από τους πλέον πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Γη» υπογράμμισε, μιλώντας στο Dezeen, ο ιδρυτής του γραφείου Janne Honkanen. «Σκέφτηκα ότι αυτή είναι η στιγμή και η ευκαιρία να δώσω τη δυνατότητα στους πελάτες μου να βιώσουν με ασφάλεια τον Βόρειο Πόλο, δίπλα σε εξερευνητές και επιστήμονες» πρόσθεσε.

Τα φορητά ιγκλού, τα οποία ονομάζονται North Pole Igloos, έχουν γυάλινους τοίχους και οροφή για να επιτρέπουν στους διαμένοντες να απολαμβάνουν το Βόρειο Σέλας στον αρκτικό ουρανό. Ο Honkanen διευκρίνισε ότι έχουν δοκιμαστεί σε εξαιρετικά ακραίες καιρικές συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου.

Τώρα βέβαια, πριν ξεκινήσεις να κάνεις όνειρα, ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά, γιατί φτηνά εκεί πάνω δεν θα είναι: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Forbes, μία διανυκτέρευση στα ιγκλού θα κοστίζει 95.000€, μαζί με όλα τα γεύματα, τις μεταφορές, και δύο βράδια στα Svalbard, τα νησάκια ανάμεσα στη Νορβηγία και τον Βόρειο Πόλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY