ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σου βρήκαμε φθηνά δωμάτια στα νησιά του Ιονίου

Στην Κέρκυρα (που έχει τις καλύτερες τιμές), την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, βρήκαμε δωμάτια από 30€ το δίκλινο.

Σου βρήκαμε φθηνά δωμάτια στα νησιά του Ιονίου

της Ηρώς Κουνάδη

Ξεκινάμε, όπως πάντα, από τα κακά νέα: Οι αυγουστιάτικες διαθεσιμότητες είναι περιορισμένες. Εντυπωσιακά περιορισμένες αν λάβεις υπ’ όψιν και το πόσο έχουν ανέβει φέτος οι τιμές ξενοδοχείων και λοιπών καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Το Ιόνιο, όμως, Κυκλάδες δεν είναι, πράγμα που σημαίνει ότι ένα δωμάτιο γύρω στα 50€ θα το βρεις, αν ψάξεις αρκετά –ή αν εμπιστευτείς εμάς να ψάξουμε για σένα.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τετραήμερο 7-11 Αυγούστου. Προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Στην Κέρκυρα…
(με τον δοξασμένο Κάβο της να ρίχνει εντυπωσιακά τον μέσο όρο των τιμών αυτού του κειμένου)

- Το Alexandra Studios στον Κάβο διαθέτει ευρύχωρα στούντιο με μπαλκονάκι στα 30€ το δίκλινο. 
- Επίσης στον Κάβο, το F.S. Kavos έχει λιτά αλλά φροντισμένα δωμάτια με μπαλκόνι και κουζινάκι στα 34€ το δίκλινο. 
- Στους Αργυράδες, στον κερκυραϊκό νότο, το Sam’s Rooms έχει μεγάλα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, στα 35€ το δίκλινο.
- Και από τον νότο πάμε στον βορρά, όπου η Villa Alexandra στη Ρόδα προσφέρει περιποιημένα στούντιο στα 35,5€ το δίκλινο.
- Και τέλος, στον Άγιο Γεώργιο το Ferienhaus Elena διαθέτει μεγάλα, ηλιόλουστα στούντιο με κουζίνα, επίσης στα 35,5€ το δίκλινο.Στη Ζάκυνθο…
(που κάπως ανεβάζει το επίπεδο –των τιμών, όχι το άλλο το καλό)

- Στο Κορίθι, στα βόρεια του νησιού, το Blue Caves Studios προσφέρει ευρύχωρα διαμερίσματα με κουζινάκι και μεγάλα μπαλκόνια, στα 50€ το δίκλινο.
- Στο Αμμούδι, ανάμεσα στον Αλικανά και το Τσιλιβί, τα φωτεινά, χρωματιστά Ruassi Studios κοστίζουν 59€ και φιλοξενούν μέχρι τρεις ενήλικες.
- Στο Κρυονέρι, ένα χιλιόμετρο από την πόλη της Ζακύνθου, το Sea View Passion μας φιλοξενεί σε ευρύχωρα διαμερίσματα με θέα θάλασσα, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 60€ το δίκλινο.Στην Κεφαλονιά…
(που έχει τις υψηλότερες πληρότητες που είδαμε φέτος στο Ιόνιο, οπότε η συγκομιδή είναι πτωχή)

- Λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια στην Αγία Ευφημία προσφέρει το Violatos Studios σε τιμές που ξεκινούν από 60€ το δίκλινο.
- Πολύ κοντά στην φανταστική παραλία του Ξι με την κατακόκκινη άμμο στο Ληξούρι το Maspali Apartments έχει μεγάλα και όμορφα διαμερίσματα με κουζίνα και μπαλκόνι στα 60€ το δίκλινο με πρωινό.
- Στη Λάσση, πολύ κοντά στον ξακουστό Μακρύ Γιαλό, το Despina Studios διαθέτει όμορφα στούντιο με θέα στη θάλασσα, στα 63,5€ το δίκλινο.Στη Λευκάδα…
(που οι τιμές τσιμπάνε, γλιτώνεις όμως τα ακτοπλοϊκά, οπότε αυτομάτως το budget σου ανεβαίνει)

- Η Βίλλα Γαλήνη στην κοσμαγάπητη Νικιάνα προσφέρει στούντιο με κουζινάκι και μπαλκόνι σε τιμές που ξεκινούν από 66,5€ το δίκλινο.
- Στους Τσουκαλάδες, κοντά στην πόλη της Λευκάδας, τα στούντιο του Εν Λευκώ κυμαίνονται στα 70€ το δίκλινο.
- Στον δε Άγιο Πέτρο, στα μέρη των Εγκρεμνών και του Πόρτο Κατσίκι, το San Pedro προσφέρει γλυκύτατα στούντιο με θέα στο βουνό και τιμές που ξεκινούν από 70,5€ το δίκλινο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο πολιτισμός είναι αυτό που κάνει τον άνθρωπο κάτι περισσότερο από ένα ατύχημα του σύμπαντος."

Αντρέ Μαλρώ, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

  • 1912 - Ξεσπάει ο Α' Βαλκανικός Πόλεμος.
    1922 - Ιδρύεται το BBC.
    1979 - Ο Οδυσσέας Ελύτης τιμάται με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY