ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τέλεια σπίτια που (κι όμως) είναι στην Αθήνα

Δεν χρειάζεται να τρέχεις στις εξοχές για να κάνεις διακοπές σε σπιταρόνα με θέα ή πισίνα. Και στην Αθήνα έχει.

Τέλεια σπίτια που (κι όμως) είναι στην Αθήνα

Οι διακοπές στην πόλη δεν μας είναι πολύ οικείο concept. Κυρίως επειδή όταν βρισκόμαστε στην πόλη σε περίοδο διακοπών, μάλλον δουλεύουμε, μετρώντας καρτερικά τις μέρες να ξεφύγουμε στις εξοχές και στις παραλίες. Κι όμως, υπάρχουν κάτι φοβερές σπιταρόνες, με πισίνες και θέες πανοραμικές, που βρίσκονται μέσα στην Αθήνα.

Και μπορείς να τις νοικιάσεις, προφανώς.
Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για μία διανυκτέρευση, για 11-12 Μαΐου 2019.


Μπαλκόνι που κοιτάει Λυκαβηττό- και όχι από μακριά, απλώνεις το χέρι και πιάνεις δέντρο. Και όταν λέμε μπαλκόνι σε τετραγωνικά εννοούμε “πέντε υπερτιμημένες γκαρσονιέρες κέντρου μαζί”. 86€ θα στοιχίσει, και αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα.


Και πάμε σε λίγη αληθινή χλιδή, επειδή αυτό θα μας βγει 358€ η διανυκτέρευση (μερακλίδικο). Έχουμε όμως πισίνα με θέα, και τι θέα. Βρίσκεται στο παλιό ατελιέ του μόδιστρου Μιχάλη Ασλάνη.


Κεντρικό, σούπερ μοντέρνο (ο ριγέ τοίχος μας τρέλανε λίγο) και μια πισίνα για να αράζεις στην άκρη και να χαζεύεις την πόλη. 274€ κάνει, τρεχάτε(;).


Από ένα παράθυρο αγναντεύουμε το κέντρο. Εναλλακτικά, το αγναντεύουμε από την πισίνα, επειδή – ποιον κοροϊδεύουμε; – στην πισίνα θα την βγάλουμε έξω. 349€ θα βγει το μαλλί.


Η πισίνα είναι κοινόχρηστη με τα άλλα διαμερίσματα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό το διαμέρισμα είναι τόσο άψογα διακοσμημένο, που δεν μας ενδιαφέρει ακόμα κι αν δεν έχει πισίνα. 242€ για την πιο καλαίσθητη διανυκτέρευση.


Ξανά Λυκαβηττός, για να κλείσουμε με σχήμα κύκλου, ξανά θέα συγκλονιστική και τέλεια διακόσμηση, και 474€ θα δώσουμε, και τώρα που χάρηκε το μάτι, πάμε να τσεκάρουμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό και να κλάψουμε λίγο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ένας άντρας που δεν λέει ψέματα σε μια γυναίκα, δεν νοιάζεται πολύ για τα αισθήματά της."

Olin Miller, 1918-2002, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1054 - Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθόδοξης εκκλησίας και της εκκλησίας της Ρώμης.
    1944 - Πραγματοποιείται αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αδόλφου Χίτλερ στο αρχηγείο του στο Ράστενμπουργκ.
    1969 - Οι αστροναύτες Νηλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Ώλντριν γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι που προσεδαφίζονται στη Σελήνη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY