ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Λέγονται bubble hotels και είναι βγαλμένα από τα όνειρά μας. Δείτε πού θα μείνετε σε σπιτάκια με γυάλινη οροφή και πόσο κοστίζουν.

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Το Bubbletent στην Αυστραλία απολαμβάνει θέα μαγική στο δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου. Οι τιμές τους ξεκινούν από 232€ τη βραδιά.Το Finn Lough's Bubble Domes βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκινά από 279€ τη βραδιά.Το Attrap'Rêves της Γαλλίας σημαίνει κάτι σαν Ονειροπαγίδα, βρίσκεται κοντά στη Μασσαλία και ξεκινά από μόλις 119€ τη βραδιά.Το Buubble γνωστό και ως το ξενοδοχείο των 5 εκατομμυρίων αστέρων, είναι φωλιασμένο στα ισλανδικά δάση και κοστίζει 873€ τη βραδιά –περιλαμβανομένης ολοήμερης ξενάγησης στα μαγικά τοπία της Ισλανδίας. Λεπτομέρειες εδώΤο Sun City Camp στην υπέροχη κόκκινη έρημο, τη Wadi Rum της Ιορδανίας, μοιάζει βγαλμένο από άλλο πλανήτη. Κοστίζει 260€ τη βραδιά.

Το Bubble Lodge κάνει το εξωτικό νησάκι του Μαυρίκιου, δίπλα στη Μαδαγασκάρη, ακόμα… εξωτικότερο. Η τιμή του ξεκινά από 349€ τη βραδιά.Τα Aurora Bubbles του Nellim Wilderness βρίσκονται στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου, στη Λαπωνία της Φινλανδίας και κοστίζουν 390€ τη βραδιά.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY