ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Λέγονται bubble hotels και είναι βγαλμένα από τα όνειρά μας. Δείτε πού θα μείνετε σε σπιτάκια με γυάλινη οροφή και πόσο κοστίζουν.

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Το Bubbletent στην Αυστραλία απολαμβάνει θέα μαγική στο δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου. Οι τιμές τους ξεκινούν από 232€ τη βραδιά.



Το Finn Lough's Bubble Domes βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκινά από 279€ τη βραδιά.



Το Attrap'Rêves της Γαλλίας σημαίνει κάτι σαν Ονειροπαγίδα, βρίσκεται κοντά στη Μασσαλία και ξεκινά από μόλις 119€ τη βραδιά.



Το Buubble γνωστό και ως το ξενοδοχείο των 5 εκατομμυρίων αστέρων, είναι φωλιασμένο στα ισλανδικά δάση και κοστίζει 873€ τη βραδιά –περιλαμβανομένης ολοήμερης ξενάγησης στα μαγικά τοπία της Ισλανδίας. Λεπτομέρειες εδώ



Το Sun City Camp στην υπέροχη κόκκινη έρημο, τη Wadi Rum της Ιορδανίας, μοιάζει βγαλμένο από άλλο πλανήτη. Κοστίζει 260€ τη βραδιά.





Το Bubble Lodge κάνει το εξωτικό νησάκι του Μαυρίκιου, δίπλα στη Μαδαγασκάρη, ακόμα… εξωτικότερο. Η τιμή του ξεκινά από 349€ τη βραδιά.



Τα Aurora Bubbles του Nellim Wilderness βρίσκονται στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου, στη Λαπωνία της Φινλανδίας και κοστίζουν 390€ τη βραδιά.



σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό."

Πάουλο Κοέλιο

  • 1883 - Γεννήθηκε ο συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης.

    1888 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (πρεσβύτερος), πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY