ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Λέγονται bubble hotels και είναι βγαλμένα από τα όνειρά μας. Δείτε πού θα μείνετε σε σπιτάκια με γυάλινη οροφή και πόσο κοστίζουν.

Σε αυτά τα δωμάτια-φούσκες θέλουμε να μείνουμε

Το Bubbletent στην Αυστραλία απολαμβάνει θέα μαγική στο δεύτερο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου. Οι τιμές τους ξεκινούν από 232€ τη βραδιά.Το Finn Lough's Bubble Domes βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκινά από 279€ τη βραδιά.Το Attrap'Rêves της Γαλλίας σημαίνει κάτι σαν Ονειροπαγίδα, βρίσκεται κοντά στη Μασσαλία και ξεκινά από μόλις 119€ τη βραδιά.Το Buubble γνωστό και ως το ξενοδοχείο των 5 εκατομμυρίων αστέρων, είναι φωλιασμένο στα ισλανδικά δάση και κοστίζει 873€ τη βραδιά –περιλαμβανομένης ολοήμερης ξενάγησης στα μαγικά τοπία της Ισλανδίας. Λεπτομέρειες εδώΤο Sun City Camp στην υπέροχη κόκκινη έρημο, τη Wadi Rum της Ιορδανίας, μοιάζει βγαλμένο από άλλο πλανήτη. Κοστίζει 260€ τη βραδιά.

Το Bubble Lodge κάνει το εξωτικό νησάκι του Μαυρίκιου, δίπλα στη Μαδαγασκάρη, ακόμα… εξωτικότερο. Η τιμή του ξεκινά από 349€ τη βραδιά.Τα Aurora Bubbles του Nellim Wilderness βρίσκονται στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου, στη Λαπωνία της Φινλανδίας και κοστίζουν 390€ τη βραδιά.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY