ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τέλειες μονοήμερες για να πιάσεις το φθινόπωρο

Αν μένεις στην Αθήνα και χρειάζεσαι μια μέρα μόλις να ξεσκάσεις, αυτοί οι σούπερ κοντινοί προορισμοί είναι ό,τι καλύτερο.

Απίθανες πόλεις που δεν είχες σκεφτεί να πας

Τι είναι Λαπεενράντα, γιατί να πας στο Μπρίστολ, και τι έχει να κάνεις στο Κουτάισι; Τα πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια είναι μόνο η αφορμή.

4 ταξιδάκια τέλεια για ερωτευμένους… απένταρους

Θέλεις να γιορτάσεις τον έρωτά σου με ένα ταξιδάκι, αλλά το υπόλοιπό σου στην τράπεζα έχει άλλη γνώμη; Εμείς είμαστε εδώ.

Πανέμορφα χωριά στα ορεινά της Ελλάδας

Αν σκέφτεσαι να πάρεις τα βουνά, έχουμε πέντε πανέμορφα χωριουδάκια να σου προτείνουμε, για να περάσεις το τέλειο τριήμερο.

Ισλανδία: Γη... από άλλον πλανήτη

Δεν χρειάζονται περιττές εισαγωγές. Δεν τις έχεις ανάγκη, όμως κράτα αυτό: Στην Ισλανδία θα κάνεις το ταξίδι της ζωής σου.

Σούπερ εκδρομές για να μάθεις αρχαία ελληνική Ιστορία

Στην Πελοπόννησο, τη Θήβα και την Ήπειρο, τέσσερις αρχαιολογικοί χώροι και ένα μουσείο υπόσχονται να σου μάθουν σπουδαία πράγματα για την αρχαία μας Ιστορία.

5 χωριά στο Πήλιο ιδανικά για φθινοπωρινά ΣΚ

Όλο το Πήλιο είναι τέλειο για φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα. Αν δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς, άφησέ μας να βοηθήσουμε.

Τέλειες διαδρομές με αυτοκίνητο στη Βόρεια Ελλάδα

Τέσσερα απίστευτα road trip γεμάτα φθινοπωρινές εικόνες, μαγεμένα δάση, ποτάμια, λίμνες και καταρράκτες στον ελληνικό βορρά.

Σούπερ μονοήμερες στην Στερεά Ελλάδα

Αν έχεις μόνο μία ημέρα για να φύγεις λίγο απ' την πόλη, έχουμε τέσσερις εκδρομές για εσένα—για να βγεις εκτός πόλης, αλλά να προλάβεις και να γυρίσεις.
 

6 σούπερ ταξίδια για να χαρείς φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι ακόμα πιο ωραίο όταν το απολαμβάνεις σε αυτούς τους προορισμούς που σου διαλέξαμε. Ο καθένας για τον δικό του λόγο.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2