ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

11 σούπερ ταξίδια για να γνωρίσεις τα Βαλκάνια

Μην παραχαράσσεις την Ιστορία, τα Βαλκάνιά μας είναι μαγεία. Κι έχουμε έντεκα ταξίδια για να το αποδείξουμε.

5 τέλεια ελληνικά ταξίδια για τον χειμώνα

Στην Ξάνθη, τα Μαστοροχώρια, την Καλαμάτα, την Ευρυτανία και τα Γρεβενά, πέντε φανταστικά ταξίδια στην χειμωνιάτικη Ελλάδα.

10 καλοί λόγοι να πας τώρα Πολωνία

Έχεις 36€; Έχουμε δέκα πολύ καλούς λόγους να πας στην Πολωνία, και οι εξαιρετικές τιμές είναι μόνο ένας από αυτούς.

10 χωριά της Ελλάδας που ο χρόνος… σταμάτησε

Σε κάποια μέρη της Ελλάδας, το πέρασμα του χρόνου δεν έγινε φανερό… Και εμείς τα ψάχνουμε και τα χαζεύουμε με τις ώρες, επειδή είναι πανέμορφα.

Τα χωριά της Οίτης είναι το τέλειο μυστικό Σ/Κ

Σκαρφαλώνουμε σε ένα από τα πιο άγνωστα βουνά της Στερεάς και ανακαλύπτουμε χωριά-μπιζουδάκια και δάση ιδανικά για πεζοπορίες.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στα Καλάβρυτα

Ο Οδοντωτός, το φαράγγι του, οι πηγές στο Πλανητέρο, η εξαιρετική κουζίνα, το Σπήλαιο των Λιμνών και όλα όσα πρέπει να κάνεις και να δεις στα Καλάβρυτα.

Τι να κάνεις αν βρεθείς στην Τιμισοάρα

Σούπερ εστιατόρια, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και πανέμορφες πλατείες κάνουν την ιστορική πόλη της Ρουμανίας άξια (ακούσιας ή μη) επίσκεψης.

Αυτά είναι τα ωραιότερα χωριά του Πηλίου

Ζαγορά ή Τσαγκαράδα; Είναι μια δύσκολη επιλογή, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Ψήφισε και βοήθησέ μας να φτιάξουμε το απόλυτο πηλιορείτικο top-10.

9 ονειρικά ταξίδια για το 2019

Κάποια φτηνά, για να τα οργανώσεις τώρα, κάποια ακριβότερα, για να ονειρευτείς τι θα κάνεις αν σου κάτσει το Τζόκερ τη νέα χρονιά.

4 τέλειες ευρωπαϊκές πόλεις που δεν είναι πρωτεύουσες

Στη Γαλλία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και τη Γερμανία, τέσσερις υπέροχες πόλεις με πάμφθηνα αεροπορικά που αξίζει να ανακαλύψεις.

SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY