ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Οινικά ταξίδια στην Αθήνα

Ο επιτυχημένος θεσμός των wine masterclasses επιστρέφει και φέτος, σχεδιασμένος ειδικά για λιγοστούς τυχερούς οινόφιλους.

Οινικά ταξίδια στην Αθήνα

Scala Vinoteca
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019
20:30
Scala Vinoteca, Σίνα 50 & Αναγνωστοπούλου, Αθήνα

Ένα μοναδικό event οινογευσίας με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη, οινοδημιουργό και ιδιοκτήτη του Κτήματος Άλφα.

Το Scala Vinoteca και ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος υποδέχονται το Κτήμα Άλφα σε ένα Wine Masterclass διαφορετικό από τα άλλα! Οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ταιριάσματος φαγητού και κρασιού, σε ένα μενού που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να παντρέψει ιδανικά τα κρασιά του Κτήματος με την κουζίνα του Scala. Το μαγικό ταξίδι μέχρι το Αμύνταιο της Φλώρινας και τα αμπελοτόπια που παράγουν τα διάσημα κρασιά του Κτήματος Άλφα που θα δοκιμαστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα κάνει ο οινολόγος και ιδιοκτήτης του Κτήματος κ. Άγγελος Ιατρίδης.

Οι τυχεροί προσκεκλημένοι θα φύγουν για το σπίτι με μια συλλεκτική φιάλη, υπογεγραμμένη από τον κ. Ιατρίδη.

Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην προνομιακή τιμή των €70 και γίνετε ένας από τους 20 τυχερούς που θα απολαύσουν το αγαπημένα κρασιά του Κτήμα Άλφα.

Δείτε το μενού εδώ

 *Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων και συνοδεύεται από ετικέτες εκλεκτών κρασιών, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.

Yoleni’s
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019
20:30
Yoleni’s, Σόλωνος 9, Αθήνα

Ένα μοναδικό wine masterclass στο Wine Cellar του Yolenis Greek Gastronomy Center, με την ευγενική χορηγία του Κτήμα Άλφα!

Ένα μοναδικό Wine Masterclass φιλοξενείται για μια μόνο βραδιά στο Wine Cellar του Yolenis Greek Gastronomy Center. Μόνο είκοσι τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μια κάθετης γευστικής δοκιμής από διαφορετικές χρονιές της κορωνίδας του Κτήματος Άλφα, το Κτήμα Άλφα Ερυθρός (Syrah, Ξινόμαυρο, Merlot). Ένα Super Premium κρασί σε μια γευστική σύγκριση της εξέλιξης του μέσα στον χρόνο και με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον οινολόγο και ιδιοκτήτη του Κτήματος κ. Άγγελο Ιατρίδη, είναι μια εμπειρία που κανένας οινόφιλος δεν πρέπει να χάσει!

Οι τυχεροί προσκεκλημένοι θα φύγουν για το σπίτι με μια συλλεκτική φιάλη, υπογεγραμμένη από τον κ. Ιατρίδη.

Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην προνομιακή τιμή των €35 και γίνετε ένας από τους 20 τυχερούς που θα απολαύσουν το αγαπημένα κρασιά του Κτήμα Άλφα.

*Το event διοργανώνεται στο πλαίσιο του DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει πλατό τυριών και συνοδεύεται από ετικέτες εκλεκτών κρασιών, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.

Για να κάνετε κράτηση για τα δύο events κάντε κλικ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η καλύτερη χρήση της ζωής είναι να την αφιερώσεις σε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο απ’ αυτήν."

William James, 1842-1910, Αμερικανός φιλόσοφος

  • 1806 - Στη Μάχη της Ιένας ο Αυτοκράτορας Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης εκμηδενίζει τον πρωσσικό στρατό.
    1888 - Ο Γάλλος κινηματογραφιστής Λουί Λε Πρενς γυρίζει το φιλμ Roundhay Garden Scene, την αρχαιότερη σωζόμενη ταινία.
    1915 - Η Βουλγαρία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Σερβίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

© 2002-2019 MEDIA2DAY