ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOME STORIES

Οι χαρακτήρες που άξιζαν τον Σιδερένιο Θρόνο (αλλά πέθαναν)

Μερικές φορές, η τηλεόραση είναι κακή με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Ο Χόντορ δεν θα είναι σ’ αυτή τη λίστα.

Οι χαρακτήρες που άξιζαν τον Σιδερένιο Θρόνο (αλλά πέθαναν)

Τι είναι το Game of Thrones; Η πιο ακριβή σαπουνόπερα, θα μπορούσε να πει ένας κυνικός, και αυτός ο κυνικός θα ήμουν εγώ. Αλλά η γνώμη ενός κυνικού στο ίντερνετ δεν σημαίνει τίποτα, άσχετα αν αυτός ο κυνικός έχει πλατφόρμα να ανεβάζει τις απόψεις του και να φροντίζει να διαβάζονται από κόσμο. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις τις παρακάτω σημαντικές απόψεις σχετικά με τους χαρακτήρες του Game of Thrones που αντικειμενικά θα ήταν καλύτεροι από όλους για να κάτσουν στον Σιδερένιο Θρόνο αλλά πέθαναν.

Τώρα, το ποιος θα κάτσει όντως στον Σιδερένιο Θρόνο, δεν το γνωρίζουμε. Αλλά θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι στις 14 Απριλίου, όταν ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς αρχίσει να προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική, από τη Nova, όπως και στο Nova on Demand αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου. Και τώρα πάμε να δούμε μερικούς ήρωες που μας άφησαν νωρίς.

Ρομπ Σταρκ

Ο Ρομπ Σταρκ είναι το είδωλό μου. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι κακές επιλογές, και να τις στηρίζει, όπως κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος. Και εκτός αυτού, όλη η (εγκληματικά σύντομη) ιστορία του ήταν γεμάτη με ηθικά διδάγματα. Ακολούθα την καρδιά σου; Ευχαριστώ, Ρομπ Σταρκ. Μην πας στον γάμο της παλιάς σου συμμαθήτριας, της Όλιας, επειδή κάτι μέσα σού λέει ότι λογικά η φάση παίζει να είναι λιγάκι απαίσια; Μου έσωσες την ζωή, Ρομπ Σταρκ! Ο αληθινός Βασιλιάς του Βορρά.

Ύγκριτ

Η Ύγκριτ άξιζε κάτι καλύτερο, και εννοώ τον Θρόνο. Μυριζόταν τα ψέματα από χιλιόμετρο. Φαινόταν μόνιμα εκνευρισμένη. Ήταν μια εναλλακτική πρόταση που άξιζε να στηριχθεί, μιας και οι Βόρειοι είναι παρεξηγημένος λαός – όπως σε κάθε χώρα – και μερικές φορές τα ξέρουν όντως όλα καλύτερα από εσένα. Τώρα ποιος θα λέει στον Τζον Σνόου ότι δεν ξέρει τίποτα; Η Ντενέρις; Η Ντενέρις θα ήθελε να έχει τη μισή σοφία της Ύγκριτ.

Μάρτζερι και Ολέννα Ταϊρέλ

Μπαίνουν μαζί επειδή προφανώς θα έπρεπε να κυβερνούν μαζί, επειδή οι γυναίκες Ταϊρέλ είναι ό,τι καλύτερο. Είναι έξυπνες, θα σε βρίσουν και δεν θα το καταλάβεις και έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του απαίσιου χαμόγελου. Μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο δολοφόνους, βιαστές και μπάσταρδους, οι Ταϊρέλ αποφάσισαν να γίνουν Real Housewives, και αυτό είναι ο ορισμός του power move.

Κάτλιν Σταρκ

Δε θα μπω στον κόπο να δικαιολογήσω τα αυτονόητα τώρα, συγγνώμη. Επίσης, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΜΠΙ ΚΑΤΛΙΝ ΣΤΑΡΚ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ; Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ.

Όμπερυν Μαρτέλ

Ο Όμπερυν θα άξιζε να κάτσει στον θρόνο επειδή το King’s Landing σίγουρα θα είχε όφελος από έναν βασιλιά που ξέρει πώς να περνάει καλά. Σίγουρα, και ο Τύριον είναι αλκοολικός, αλλά ο Όμπερυν λογικά ξέρει πού γίνονται τα καλύτερα πάρτι. Μόνο σεβασμός για την Λίντσεϊ Λόχαν των Επτά Βασιλείων.

Σε αυτό το σημείο, είμαι τόσο τραυματισμένος από όλον αυτό τον θάνατο, που θα ήμουν οκέι με οποιονδήποτε καθόταν στον Θρόνο. Απλά χρειάζομαι κάποιον να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η πρεμιέρα είναι σε λίγες μέρες, αλλά και πάλι αργεί.

Μέχρι τότε, μπορούμε να κάνουμε μαραθώνιο όλες τις προηγούμενες σεζόν στο θεματικό κανάλι NovaThrones HD, που θα βρίσκεται live μέχρι τις 31 Μαΐου, προσφέροντας και πλούσιο backstage υλικό από την σειρά. Ίσως αυτό να με βοηθήσει να χτίσω ακόμα πιο πολύπλοκες θεωρίες συνωμοσίας. Απλά θέλω κάποιος να νικήσει. Δεν είμαι καλά.

Εναλλακτικά, περιμένω να τους σκοτώσει όλους η Σέρσεϊ και να αποκτήσει δικό της reality show, θα ήμουν πάρα πολύ οκέι και με αυτό.

Θοδωρής Διάκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έρχεται αρκετά σύντομα."

Άλμπερτ Αϊνστάιν

  • 1929 - Αρχίζει το μεγάλο Κραχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και ακολουθεί η κατάρρευση της δυτικής οικονομίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY