ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Πού θα κάνω μαθήματα τένις;

Αν θέλετε να μυηθείτε στα μυστικά της αντισφαίρισης, τότε ιδού μερικές κορυφαίες διευθύνσεις στην Αττική για να κάνετε τα πρώτα σας σερβίς.

Πού θα κάνω μαθήματα τένις;

Αν οι επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά σας "έψησαν" να μάθετε τένις, αλλά και αν πάντα θέλατε να ξεκινήσετε το ευγενές σπορ αλλά δε βρίσκατε αφορμή, τότε γιατί όχι τώρα.

Δείτε παρακάτω μερικές διευθύνσεις στην Αθήνα για να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα ή να ξεκινήσετε μαθήματα σε γκρουπ ως μέλη ακαδημιών για ενήλικες.

Marousi Tennis Club

Σισμανόγλειου 74, Μαρούσι, τηλ: 21 0613 1141Στην οδό Σισμανογλείου στο Μαρούσι, στα σύνορα με τα Μελίσσια και τα Βριλήσσια βρίσκονται έξι υπερσύγχρονα γήπεδα τένις Ολυμπιακών προδιαγραφών, με φωτισμό και για νυχτερινούς αγώνες (4 χωμάτινα – 1 reboundace – 1 συνθετικό χόρτο), τα οποία είναι διαθέσιμα είτε με ετήσια συνδρομή για μέλη του Club αλλά ή μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Παράλληλα λειτουργεί και Ακαδημία Tennis για ενήλικες και παιδιά με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Andrei Dirzu. Το κόστος των μαθημάτων σε γκρουπ ξεκινά από 60€/μήνα με επιπλέον 6€/ ώρα για τα φώτα των γηπέδων.

Pallini Tennis Park

Κορίνθου & Ιδομενέως, Παλλήνη, τηλ: 21 0603 4110Έξι ανεξάρτητα γήπεδα τένις σας περιμένουν σε έναν μεγάλο χώρο στην Παλλήνη, τα οποία διαθέτουν ανεξάρτητο σύστημα φωτισμού, ιδανικό για τα παιχνίδια σας (και) το βράδυ. Ο χώρος διαθέτει επίσης café και εστιατόριο για την απαραίτητη αναπλήρωση μυϊκού γλυκογόνου μετά τις προπονήσεις. Τα ιδιαίτερα δύο ατόμων κοστίζουν 15€/ άτομο ανά ώρα, ενώ για την Ακαδημία υπολογίστε 20€ ανά άτομο ανά μήνα, για μια προπόνηση ανά εβδομάδα σε γκρουπ έξι ατόμων το πολύ. Για περαιτέρω πακέτα ή έξτρα ώρες μαθημάτων, επικοινωνήστε με το Tennis Park για να βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί.

Halandri Tennis Club

Γαρυττού 13, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0600 7830Εννέα γήπεδα τένις από τεχνητό γρασίδι σας περιμένουν στο Χαλάνδρι για να μυηθείτε στο ευγενές σπορ, εκ των οποίων τα πέντε είναι προπονητικά, και τα τέσσερα διατίθενται για τα μέλη του κλαμπ και τους επισκέπτες, κατόπιν κράτησης στη γραμματεία. Στον χώρο του κλαμπ θα βρείτε επίσης πισίνα, εστιατόριο και κατάστημα με είδη τένις. Για την Ακαδημία τένις το κόστος ανέρχεται τα 80€/ μήνα για δύο προπονήσεις την εβδομάδα σε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων, ενώ για ιδιαίτερο μάθημα υπολογίστε 35€ ανά ώρα.

Yellow Tennis Club

Λεωφ. Ειρήνης 71, Πεύκη, τηλ: 21 0805 1333Σε έναν μοντέρνο χώρο στην Πεύκη, το κλαμπ διαθέτει 4 ανοιχτά γήπεδα τύπου US OPEN, Ολυμπιακών προδιαγραφών, μίνι γήπεδα και practice wall, αλλά και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για δημιουργική απασχόληση, όπως επίσης και ωραιότατο καφέ με ελεύθερη είσοδο. Μαθήματα γίνονται σε μικρούς και μεγάλους, με το κόστος για ιδιαίτερο ενηλίκων να ανέρχεται στα 30€ ανά ώρα για ένα ή δύο άτομα. Αν σας ενδιαφέρει η Ακαδημία, η διμηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 120€ με δύο προπονήσεις ανά εβδομάδα σε γκρουπ 4 έως 6 ατόμων, συν 25€ η ετήσια εγγραφή στο κλαμπ.

Όμιλος Αντισφαίρισης Γουδή

Αγίας Λαύρας 110, Ζωγράφου, τηλ: 21 0778 1130Διαθέτει πέντε γήπεδα τένις, τέσσερα κανονικά και ένα μίνι, τοίχο προπόνησης, κυλικείο για τα αναγκαία σνακ και ροφήματα, και έναν όμορφο εξωτερικό χώρο με γκαζόν και καρέκλες για να παίζουν τα πιτσιρίκια. Η εγγραφή στον Όμιλο είναι δωρεάν, ενώ τα τμήματα αρχάριων ενηλίκων κοστίζουν 150€ ανά τρίμηνο για δύο προπονήσεις την εβδομάδα σε γκρουπ τεσσάρων ατόμων.

Marina Tennis

Μαρίνα Καλαμακίου, τηλ: 6947123580 και 2109880827Η Ακαδημία της αθλήτριας Gabriella Precup διαθέτει δυο συνθετικού χλοοτάπητα γήπεδα, και βρίσκεται μέσα στη Μαρίνα Καλαμακίου, δίπλα στη θάλασσα. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μέσα από ολιγομελή τμήματα mini tennis, τμήματα juniors, οικογενειακά τμήματα και τμήματα ενηλίκων. Το κόστος ανέρχεται στα 60€/ μήνα για γκρουπ έως έξι ατόμων για 8 ώρες μαθημάτων, ενώ για ατομικά μαθήματα ή ολιγομελή τμήματα το κόστος ανέρχεται στα 38€/ άτομο για μια ώρα μαθήματος ή 40€ για δύο άτομα για μια ώρα μαθήματος. Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος με τα επιπρόσθετα πακέτα μαθημάτων εδώ

Νικόλας Γεωργιακώδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY