ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Δωρεάν μαθήματα τούρκικων στην Αθήνα

Αν το ντέρτι σου είναι να μάθεις μια ξένη γλώσσα, τα τζάμπα μαθήματα τούρκικων που ξεκινούν την Πέμπτη 10/1 στου Γκύζη είναι τεφαρίκι.

Δωρεάν μαθήματα τούρκικων στην Αθήνα

Το ‘χεις βάλει αμέτι-μουχαμέτι να μάθεις μια ξένη γλώσσα φέτος, κι ενώ όλοι σου λένε τι ωραία κι εύκολα που είναι τα λατινογενή της Ευρώπης μας εσύ έχεις γινάτι και σηκώνεις μπαϊράκι, πως θα πας του χρόνου τέτοια εποχή που θα καζαντίσεις στην Κωνσταντινούπολη και θα παραγγέλνεις τα κεμπάπ και τα κανταΐφια σου σαν ντόπιος κι όχι σαν μουσαφίρης;

Αν κατάλαβες όλες τις λέξεις της παραπάνω πρότασης, ήδη ξέρεις λίγα τούρκικα. Περισσότερα θα μάθεις στα δωρεάν μαθήματα που ξαναξεκινούν την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 18.30, στο 58 της οδού Βαλτινών, στου Γκύζη.

Ο Κιαμίλ, δάσκαλος και ψυχή του μεζεδοπωλείου Λέι Λιμ Λέι που σου έχουμε συστήσει ουκ ολίγες φορές, είναι γεννημένος στην Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, ζει κοντά είκοσι χρόνια στην Ελλάδα, και παθιάζεται με τις γλώσσες και το μάθημά του τόσο που μπορεί να σε πείσει πως τα τούρκικα είναι η πιο εύηχη γλώσσα του κόσμου −δεν είναι, αλλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το παγκόσμιο top-20.

Τα μαθήματα, που πραγματοποιούνταν μέχρι πέρυσι στον χώρο του μεζεδοπωλείου, έχουν φέτος μεταφερθεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Βαλτινών 58.

Νέα τμήματα αρχαρίων ξεκινούν αυτή την Πέμπτη. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977239638 ή στο mail kamilyildiz67gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται ένα έγκλημα."

Honoré de Balzac

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY