ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

5 video games που πρέπει να αγοράσεις φέτος

Δράση, "κόλλημα" και ψυχαγωγία. Οι καλύτεροι τίτλοι παιχνιδιών που δεν πρέπει να λείψουν από τη συλλογή σου.

5 video games που πρέπει να αγοράσεις φέτος

Red Dead Redemption 2

Κονσόλα: ΧΒΟΧ, PS4O όρος «άψογος» ταιριάζει χωρίς υπερβολή σε ένα παιχνίδι που σαρώνει σε πωλήσεις και βραβεία, όχι άδικα. Η ιστορία διαδραματίζεται στην καρδιά της Άγριας Δύσης, η οποία έχει αποτυπωθεί με τεράστια λεπτομέρεια και εντυπωσιακά γραφικά, και διαμορφώνεται αναλόγως τις επιλογές σας και τις δεκάδες μικρο-αποστολές που μπορείτε να αναλάβετε. Εξίσου δυνατό και το multiplayer mode, το οποίο όμως προϋποθέτει εξοικείωση για να μην καταλήξετε… Λάζαρος.

Marvel's Spider-Man

Κονσόλα: PS4 Εντυπωσιακά γραφικά, ενδιαφέρουσα ιστορία, όμορφο soundtrack και σωστή ανάπτυξη χαρακτήρων, σε ένα από τα κορυφαία ίσως παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο Αράχνη. Στο σενάριο του παιχνιδιού βλέπουμε τον έμπειρο πλέον Πίτερ Πάρκερ να αναγάγει σε τέχνη τη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Υόρκη και την συνεχή του προσπάθεια να ισορροπήσει τη χαοτική προσωπική του ζωή και την καριέρα του, ενώ οι τύχες εννέα εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων στηρίζονται στους ώμους του.

Anthem

Κονσόλα: PS4, κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου Στο μακρινό μέλλον, όταν ο πολιτισμός μας έχει καταστραφεί και οι λιγοστοί άνθρωποι έχουν απομείνει, κλεισμένοι σε πόλεις-φρούρια, κάποιοι μισθοφόροι γνωστοί ως Freelancers αναλαμβάνουν να βγουν από τα τείχη και να αντιμετωπίσουν πανίσχυρα ρομπότ και αδυσώπητα τέρατα. Η ομάδα που μας έδωσε το εξαιρετικό Mass Effect επιστρέφει με έναν συνδυασμό third-person shooter με στοιχεία action role-playing, και τα πρώτα βίντεο φαίνονται εντυπωσιακά.

Forza Horizon 4

Κονσόλες: PC και Xbox OneΈνα από τα πιο ρεαλιστικά racing games των τελευταίων ετών με μεγάλο campaign, πανέμορφα γραφικά των τεσσάρων εποχών και πληθώρα επιλογών σε αυτοκίνητα. Ακόμα και αν δεν ανήκετε στους φαν του είδους, οφείλετε να το βάλετε στη συλλογή σας – και θα… γίνετε.

Tom Clancy's The Division 2

Κονσόλες PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows – κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου

Το σήκουελ του δημοφιλούς open-world online shooter RPG αναμένεται να προκαλέσει τον ίδιο χαμό με τον προκάτιοχό του. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ουάσινγκτον, η οποία έχει καταρρεύσει από το χάος που προκάλεσε ο ιός, όπου καλείστε να αναλάβετε τον ρόλο πρακτόρων για να σώσετε την πόλη από εχθρικές ομάδες. Στο μεταξύ ανεβαίνετε levels, αποκτάτε πιο ισχυρά όπλα και επιδίδεστε σε ομαδικές ή ατομικές αποστολές σε multiplayer ή single player mode. N. Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY