ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Σούπερ τεστ ευφυΐας που μπορείς να κάνεις online

Πέντε δωρεάν online τεστ για να μετρήσεις το IQ σου −στο περίπου, η Mensa θέλει λεφτά για την κανονική μέτρηση.

Σούπερ τεστ ευφυΐας που μπορείς να κάνεις online

Ερευνητές και χρήστες του διαδικτύου συμφωνούν πως αυτό εδώ είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα τεστ IQ του internet. Έχει 39 ερωτήσεις, που βασίζονται κυρίως σε σχήματα, και σου δίνει 40 λεπτά για να τις απαντήσεις. Δεν θα σου ζητήσει ούτε το e-mail σου ούτε τίποτα άλλο για να σου δείξει το σκορ σου στο τέλος.

Αν τα αγγλικά σου είναι καλά, αυτό είναι ένα IQ test που βασίζεται περισσότερο σε λέξεις και γράμματα, και λιγότερο σε αριθμούς και σχήματα. Αν μας ρωτάς, εμείς το προτιμούμε. Το κάπως αγχωτικό χρονόμετρο που το συνοδεύει επηρεάζει το σκορ σου –η ιδέα είναι ότι πρέπει να απαντήσεις σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

Θέλεις να πάρεις μια ιδέα πώς είναι τα «κανονικά» τεστ ευφυΐας της Mensa; Εδώ θα βρεις ένα διασκεδαστικότατο δείγμα –χρειάζεται όμως κι αυτό καλή γνώση αγγλικών. Έχει 30 ερωτήσεις, και τριάντα λεπτά χρόνο για να τις απαντήσεις.

Το IQ Exam είναι επίσης ένα καλό, δωρεάν τεστ ευφυΐας, που θα μετρήσει το IQ σου με ερωτήσεις που βασίζονται σε σχήματα, λέξεις και αριθμούς. Για κάθε ερώτηση, από τις 25 συνολικά, έχεις στη διάθεσή σου ένα λεπτό.

Σε αυτό εδώ το site θα βρεις δύο δείγματα των τεστ ευφυΐας που χρησιμοποιεί η International High IQ Society: Ένα μόνο με σχήματα, ιδανικό αν δεν ξέρεις αγγλικά, και ένα «κλασικό», που περιλαμβάνει και λέξεις.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Διεθνής Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
1804 - Κινείται στην Ουαλία η πρώτη ατμάμαξα.
1848 - Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο
1965 - Δολοφονείται ο Μάλκολμ Χ, αφροαμερικανός ακτιβιστής πολιτικών δικαιωμάτων."

James Beard, Αμερικανός σύμβουλος μαγειρικής

  • Ένας καλοφαγάς που προσέχει τις θερμίδες είναι σαν την πόρνη που κοιτάει το ρολόι της.

© 2002-2019 MEDIA2DAY